tiistai 31. tammikuuta 2012

Wedding underwear

Pukeutuminen lähtee alusvaatteista. Tämä asia on ollut selvä jo vuodelta nakki. Ja tämä pätee myös hääpuku ostoksilla. Periaatteessa ensin pitäisi hankkia alusvaatteet, mutta jos et yhtään tiedä millaisen puvun aiot hankkia niin katsasta ensin puku ja sitten vasta alusasu. Jossakin puvuissa yläosa on niin korsetti, ettei alle tarvitse pukea edes rintaliivejä, tämän sain itse huomata pukuja sovitellessani. Joten en siis vielä ole hankkinut alusvaatteita hääpukuni alle. Mielessäni olin tietysti jo suunnittelut hankkivani upean alusasusetin korsettia myöten, mutta ehei. Molempien pukujeni yläosat ovat korsettimaisia, joten alusasu korsetti sinne on turha enää tunkea.


Talven alusasu mallisto on mielestäni ollut hieman ankea monissa liikkeissä. Onneksi huomenna alkaa helmikuu ja kevään mallistoja alkaa pikku hiljaa tulemaan kauppoihin. Silloin tämä tyttö säntää alusasu ostoksille.

Mielestäni häitä varten on ehdottomasti hankittava kokonaan uudet alusvaatteet sekä uusi tuoksu.

 Ja tietysti sukkanauha! Muistakaa, että sukkanauha on tapana heittää vieraille. Jos olet hankkinut upean sukkanauhan et välttämättä halua luopua siitä, joten ratkaisu on hankkia heittosukkanauha erikseen.


Taisin jo aiemmin kertoakin, että minulle tehdään mittatilaus sukkanauha ;). Heittosukkanauha on sitten tietysti erikseen aivan kuten kimpuissani. Oma kimppu ja heittokimppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti