maanantai 30. tammikuuta 2012

Tapahtui tänään

Olimme kävelyllä Kruunuhaassa ystäväni Virven kanssa ja katsastelimme vapaita liiketiloja. Kävelimme eteenpäin, kun silmiini sattui Quality Second Hand -liike. Kuten olen jo aiemmin kertonut olen hulluna ko. liikkeisiin, sillä koskaan ei tiedä mitä löytöjä voi tehdä kun astuu sisälle. Ja löytöjä todellakin tehtiin ;)

 Ihana hattu ja mekko suoraan 40-luvulta


 Sovittelimme Virven kanssa molemmat tätä upea päähinettä ja minua jäi hieman harmittaan kun en sitä ostanut..

 Quality Second Handista löytyy niin arki kuin juhlavaatteita, asusteita myöten. Quality Second Handista löytyy laadukkaita ja todella hyväkuntoisia vaatteita. Hinnat ovat edullisia ja mitään henkka maukka vaatteita ei myydä vaan merkkituotteita.

 Miten joku voi luopua näin ihanista vaatteista ja asusteista???!!!

 Liikkeestä löytyi myös 2 hääpukua. Tattaraa! Bongasin tämän ihanan pannan, jota voisin häissäni käyttää, 3€! ja käyttämätön.

Miss Bridezilla! Huntu löytyi myös. Onnistuin bongaamaan tämän ylähyllyltä, joku on tätä joskus kerran käyttänyt suurena päivänään ja minäpä ostin sen. :) En ole ennen huntua kokeillut ja tähän ihastuin heti :) Huntu ulottuu maahan saakka.Kannaatta piipahtaa tässä liikkeessä  valikoimaa löytyy sekä miehille että naisille. Osoite Snellmaninkatu 25, 00170 Helsinki. www.tuuliatuu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti