sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ruokamaistiaisia

Eilen tapasimme tulevan pitopalvelumme. Aloittimme jo viime vuoden puolella pitopalvelun etsimisen. Lähetimme tarjouspyyntöjä 7 pitopalveluun ja vastaus tuli vain 3. Siis haloo! Tämä oli kyllä aika yllätys, että kaikki eivät edes vaivautuneet vastaamaan. Tuli semmoinen fiilis et just ette sit halua uusia asiakkaita.
Yhdestä pitopalvelusta tuli kuukauden kuluttua vastaus ja menu oli aivan surkea porsaan kaslerpihviä sinappiomena kastikkeessa + lisukkeet, eikä muuta ja hintakin oli aika kova. Ei kiitos! Yhdestä vastattiin, että emme tee alle 60 hlö häitä. Meillä on vieraita 50. Mielestä siinä ei kovin suurta eroa ole et onko 50 vai 60.

Yhdestä pitopalvelusta saimme vastauksen samana päivänä ja kemia tuntui toimivan samantien. Kerroimme ettemme halua mitään perus lihapullia ja perunoita. Saimme 2 menu vaihtoehtoa ja pidimme molemmista, joten ne yhdistettiin. Hinta myös oli kohdillaan ja toiveemme huomioitiin. Alusta asti kemia ja yhteydenpito toimi erittäin hyvin. Jokaiseen mailiimme saimme vastauksen samana päivänä. Juuri tälläisestä palvelusta minä pidän, sillä olen hyvin malttamaton enkä jaksa odotella vastauksia viikko tolkulla.

Eilen sitten tapasimme, saimme ruokamaistiaisia ja juttelimme tulevasta Suuresta Päivästä. Me haluasimme ehdottomasti saada maistiaisia tulevista ruuista etukäteen, niin hääpäivänä voimme olla hyvillä mielin kun tiedämme ruuan maistuvan :) Tämä ei varmasti kaikkien parin mieleen juolahda, lähteä ruokamaistiaisille etukäteen. Suosittelen kyllä kaikille! Se on hauskaa ja taas yksi stressin aihe vähemmän :).

Meillähän on siis alusta asti ollut sääntö, häistä ei stressata. Mutta mutta, eilenkin mieheni joutui taas muistuttamaan minua, että muista meidän ei pitänyt stressata. Kyllä se tästä :)

Oli ihanaa tavata pitopalvelu jo hyvissä ajoin ja huomata, että ollaan samalla aaltopituudella :) Pitopalvelumme on Pitopalvelu Susan Ruusunen. Lisää tietoa: www.pitopalvelususan.fi. Voin lämpimästi suositella jo tässä vaiheesta. Tapaamisesta jäi todella hyvä fiilis meille kaikille :)

1 kommentti: