keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kukkatapaaminen

Hääkukat - done!Eilen tapasimme hääkukka floristimme. Hän on floristimestari Pirjo Koppi. Tapasin Pirjon pari viikkoa sitten häämessuilla. Hänellä oli ihana pinkki standi, joka erottui edukseen muista. Ihanaa, kun jälleen joku on samalla aaltopituudella :) Myhäilimme tyytyväisinä mieheni kanssa, kuinka hyvin meille on löytyneet samanhenkiset hääyhteistyö kumppanit. Kaikkien kanssa on alusta asti kemiat toimineet.
Miksi koko ajan jauhan tästä? Siksi, että on hyvin tärkeää, että kemiat toimivat ihmisten kanssa, jotka tekevät hääpäivästänne onnistuneen ja ikimuistoisen. Miettikää kuinka kamalaa olisi jos esim. pitopalvelu, floristi tai sormusliike ei ymmärtäisi toiveitanne...!


Esittelimme Pirjolle hääleike kirjaamme ja pääsimme heti yhteisymmärykseen millainen kimppu minulle tulee. En paljasta vielä, mutta siitä tulee ennennäkemätön ;) Sulhaselle upea viehe sekä bestmaneille ja kaasoille. Kyllä, myös kaasoille, sillä en halua heille perinteisiä kimppuja. Ja tietysti meidän pikku 3-vuotiaalle miniviehe. Saapa nähdä kauanko se tulee rinnassa pysymään ;)Hääjuhlamme on tropiikin keskellä upeassa Gardeniassa, joten juhlapaikkaa emme kukilla koristele. Kirkon koristelua olemme pohtineet puolin ja toisin. Pirjo ehdotti meille kukkapylväitä alttarin luokse ja ne voidaan ottaa mukaan juhlapaikkaan. Täydellistä.
Toisaalta olisi ihana koristella kirkko upeasti, mutta kukkakoristeet pitäisi ottaa pois heti meidän vihkimisen jälkeen, sillä en halua että kukaan muu käyttää meidän kukkia. Kirkosta meillä onkin vielä pähkäiltävää, sillä emme ole osanneet vielä päättää kirkkoamme ja siksi meillä onkin 2 kirkkoa varauksessa. Toivottavasti kirkkovaraus henkilökunta ei lue tätä ;) Teemme päätöksen lähiviikkoina, promise :).Tapaaminen Pirjon kanssa oli oikein mielyttävä ja naurun täyteinen. Nyt meillä onkin sitten lähes kaikki kunnossa, huokaisi mieheni kun lähdimme kotia kohti.
Lisää tietoa floristimestari Pirjosta löytyy www.pirjokoppi.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti