tiistai 17. tammikuuta 2012

Häämessut

 Viikonloppuna järjestettiin wanhassa satamassa hää&rakkaus messut. Kävimme siellä mieheni kanssa ja koko päivä hurahti nopeasti. Oli helpottavaa huomata kuinka hyvällä mallilla hääsuunnittelumme käytännössä on. Vielä hiotaan vain yksityiskohtia. Vaikka välillä on meinannut paniikki iskeä niin messuilla tuli helpottunut ja innostunut olo :). Suosittelen ehdottomasti jokaiselle parille vierailua häämessuilla, sillä sieltä saa hyviä ideoita ja voi tehdä edullisia messuostoksia. Seuraavat häämessut ovat ensi viikolla Lahdessa la&su. Itse olen tietysti paikalla blogia kirjoittamassa sekä tarjoilemassa maailman palkituinta kahvia messuvieraille.

Sormukset ovat hyvin olennainen osa naimisiin mentäessä. Meillä on pikku sormus pulma: vasenta nimetöntäni koristaa jo 2 sormusta ja haluan kolmannen, mutta sormeen ei mahdu. Miehelläni on 1 leveä sormus ja hän haluaa toisen sormuksen. Eksyimme Aurifaberin standille ja siellä sormus pulmamme ratkaistiin. Minun sormukseni yhdistetään ja koristellaan ja mieheni sormukseen istutetaan mustia timantteja. Ihanaa kun ongelmamme ratkaistiin eikä arviohinnatkaan päätä huimanneet. Tämä liike sijaitsee Tampereella osoitteessa Itäinenkatu 3B ja Ideaparkissa.

Vierailimme now and forever standilla ja tutkimme heidän katalogiaan. Heidän nettikaupastaan löytyy todella laaja valikoima kutsukortteja, menukortteja, paikkakortteja, viinipullo etikettejä, timantteja, ilmapalloja yms... Täältä aiomme tilata kaiken yllämainitun ja paljon muutakin. Now and foreverin kautta voi myös tilata servietit omalla painatuksella.  Huippua!
Nämä ja paljon muuta löytyy osoitteesta www.nowandforever.fi

 Ylläoleva kakkukoriste sopisi meille, morsian ostoskassit käsissä ;) minähän tiettävästi olen shoppailuhullu. Mutta meillä on jo koriste hankittu. Sen tulette näkemään myöhemmin.


 Now and foreverilta saa kaiken tilattua omien värimieltymysten ja teeman mukaan.

 Ihastuin myös tähän kakkukoristeeseen. Eihän kakun päällä aina tarvitse ihmisparia olla, voihan se olla vaikka sormuspari.Messuilta löytyi monen pukuliikkeen standi ja muutamista napsinkin kuvia.

 Boutique Sanja löytyy osoitteesta Punavuorenkatu 5. Kävin siellä mekkosovituksessa viime viikolla. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Liike oli pieni ja rauhallinen sekä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yllä ystäväni Kaisa Boutique Sanjan puvussa.

Miehille tyylikkäitä juhlapukuja tarjoaa mm. Frakkipalvelu Nam. Osoite Mannerheimintie 43B.

 Sulhasen ei todellakaan tarvitse pukeutua perus mustaan pukuun vaan miehillekin löytyy runsaasti vaihtoehtoja.
Kukat on meillä vielä valitsematta, mutta paikka johon menemme ne tilaamaan on jo selvillä: Floristimestari Pirjo KoppiKimpun valitseminen on yllättävän vaikeaa, sillä valinnanvaraa on niin paljon.      
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti