torstai 6. marraskuuta 2014

Ideoita juhlakampauksiin

Viime postauksessa esittelin ideoita juhlameikkiin, nyt ovat vuorossa juhlakampaukset. Jos olet suoraan töistä matkalla juhliin, etkä ehdi suihkuun siinä välissä aloita kampauksen valmistelut jo aamulla tai edellisenä iltana. Kaiken a ja o on puhtaat hiukset. Föönaa hiukset kuiviksi pää alaspäin niin saat kampaukseen volyymia. Jos haluat varmistua, että tukka ei makaa päätä pitkin suihkuta hiuspohjaan kuivashampoota tai sirottele hiuspuuteria, käännä pää alaspäin, upota sormet päänahkaan ja hiero kevyesti. Näin saat tuotteesta kaiken hyödyn irti. (jos olet pessyt hiukset jo illalla käytä kuivashampoota vasta aamulla) Jos olet aikeissa käyttää kiharrinta käytä kuivashampoota vasta sen jälkeen.
Nuttura on simppeli ja klassinen juhlakampaus. Siitä saa loihduttua monenmoisia versioita.

Alla olevassa kuvassa maailman helpoin tee-se-itse-nuttura. Nutturakampauksen voi koristella pinneillä ym. hiuskoristeilla.

Kiharat kuuluvat juhlaan. Ne toimivat niin lyhyissä kuin pitkissäkin hiuksissa. Alla klassiset Hollywood kiharat. Tämä kampaus on helppo toteuttaa kihartimella tai suoristusraudalla. Muista käyttää lämmönsuojasuihketta, kun käsittelet hiuksia kuumilla laitteilla. Lämpölaitteisiin kannattaa panostaa, olen sitä mieltä, että halvalla ei hyvää saa.

Kihara on kaunis myös lyhyissä hiuksissa. Lyhyisiin hiuksiin kiharat syntyvät parhaiten suoristusraudalla. Lue vikkini suoristusrauta kiharoihin tästä. Kun käsittelet hiuksia lämpölaitteilla muista, että hiuksen pitää antaa hetki levätä ja jäähtyä. Käsittele kaikki hiusosiot, anna jäähtyä hetki ja sen jälkeen voit sormilla pöyhiä kampaustasi. jos alat nykimään kuumaa suortuvaa se suoristuu. 

Jos haluat kampaukseesi supervolyymin ota käyttöön tyvikreppari. Kreppaa alimmat hiusosiot tyvestä, voit vielä kevyesti tupeerata niitä. Suihkuta vielä kuivashampoota, hiero se hyvin sormilla ja viimeistele kampaus hiuslakalla. Tämän käsittelyn jälkeen sinulla vielä seuraavana päivänäkin kunnon kohotus hiuksissa ;)

Alla olevassa kuvassa on ihana "leidikeesi" Kiharra hiukset ja nosta ylös pinneillä. Sivut saavat olla sliipattuina. Voit silotella kiharoita pienellä määrällä kiiltovahaa.
Kampauksessa saa olla nostetta ja näyttävyyttä. Jos pidät aina hiuksiasi perusponnarilla, niin nyt on aika räväyttää!
Juhlakampauksen ei ole pakko olla sliipattu, se voi olla huoleton. Alla tee-se-itse lettikampaus.
Meikki saa kimaltaa niin myös kampaus. Viimeistele kampauksesi hiuslakan jälkeen kiiltosuihkeella. Jos et pidä koruista, voit koristella hiuksesi timanttipinneillä tai näyttävällä hiuspannalla. Parhaiten juhlatunnelmaan pääsee virittäytymään varaamalla ajan kampaajalle. Sitten voit olla varma, että kampauksesta tulee juuri sellainen kuin pitää ja se pysyy vaikka seuraavaan aamuun.

Sitten vain juhlimaan! Joko olette käyneet pikkujouluissa? Itse kävin jo pari viikkoa sitten. Vielä on yhdet pikkujoulut luvassa, niitä odotellessa :)

Ensi viikolla lisää juhlatunnnelmia eräästä tapahtumasta. Luvassa kimalletta, säihkettä, upeita pukuja ja über mageita kampauksia sekä pari näyttelijää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti