torstai 19. tammikuuta 2012

Hääpuku sovitus vol 2. Juhlapuku Bella

Ystäväni Virve kertoi minulle juhlapuku Bellasta, joka sijaitsee Pitäjänmäessä. Liikkeessä oli aivan ihania prinsessamekkoja ja hinnat hyvin edulliset. Juhlapuku Bellasta saa morsiuspuvun 300-600€. Tuolla hinnalla voi hankkia vaikka kaksi pukua ;). Liikkeellä ei ole varsinaisia aukioloaikoja vaan aika sovitukseen/pukujen katseluun varataan sähköpostilla. Olin jo etukäteen katsellut netistä puku valikoimaan ja bongasin kaupan upeimman prinsessamekon. Tämä mekko oli rakkautta ensi silmäyksellä. Rakastuin pukuun samantien, enkä olisi millään halunnut riisua sitä pois päältäni. Koko ei ollut täysin oikea, mutta puku istui lähes täydellisesti.


 Onko tämä tuleva hääpukuni? Sitä en paljasta. Edessä on vielä puku sovituksia. Löysin Bellasta myös upean lyhyen hääpuvun. Se sopisi täydellisesti suunnitelmaani: vaihtaa illaksi kevyempi mekko, jolla on helpompi myös tanssia ja josta ihanat pitisisaappaani näkyvät.


Bellassa on nopeat toimitusajat. Jos kokoasi ei löydy varastosta se tilataan ja toimitusaika on 4-6 viikkoa. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Suosittelen! Juhlapuku Bella sijaitsee osoitteessa Kutomotie 18 B, Pitäjänmäki. www.juhlapukubella.fi

2 kommenttia:

  1. Jänskättää jo sinun puolestasi! :) Kiva kun pääsee kauttasi kurkistamaan itselle niin vieraaseen tilanteeseen ;) Todella kaunis tuo puku!
    - mira-bella

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Itseänikin jännittää päivä päivältä enemmän ;)

    VastaaPoista