torstai 26. tammikuuta 2012

Messu viikonloppu tulossa!!!

Hei arvon lukijat, viikonloppuna kannattaa suunnata Lahteen, sillä Lahden hää&juhlamessut ovat la-su klo 10-17. Itse olen tietysti paikalla ja tarjoilen kahvia Häät-lehden standillä upeilla ZINZINO kahvikoneilla. Tulkaa ihmeessä maistamaan MAAILMAN PALKITUINTA KAHVIA ja tutustumaan myös Häät-lehteen. Uusi numero ilmestyy ensi kuussa. www.haat.fi. Tuolta saitilta myös saatte pian lukea minunkin kirjoituksiani ;) Ja mainokseni Sohvin Salongista löytyy tulevan lehden palvelutarjonnasta.
http://www.haajuhlamessut.com/
www.zinzino.com

Häät -lehti & Häät.fi Cc1
Meritullinkatu 11 K
00170 HELSINKI
puh. (09) 260 0470
www.haat.fiMukana osastolla:
Zinzino/Quality Promotion
puh. 044 511 0100
www.zinzino.com
www.qualitypromotion.fi
sohvi.nyman@qualitypromotion.fiZinzinon helppokäyttöiset espressokeittimet ja laadukkaat kahvit tuovat kahvilan tunnelman omaan keittiöösi.
Lisää espressokeitin lahjatoivelistalle!

2 kommenttia:

 1. Vähän myöhässä on kommenttini, mutta eksyin sivuillesi. Opettelepa sitten ensin yhdyssanat ennen kuin alat kirjoittaa julkaisuja. Esimerkiksi tämän postauksen otsikko kirjoitetaan Messuviikonloppu; ja aiemmissa postauksissa hääpuku ostoksilla -> hääpukuostoksilla, ja 7.8.14 postauksessa tiimalasi vaikutelman -> tiimalaisvaikutelman; diagonaali raidat -> diagonaaliraidat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi. Ihanaa, että olet lukenut useamman postauksen blogistani ja vielä jaksanut kommentoida.
   Voin ihan näin julkisesti kertoa, että minulla on lukihäiriö, eikä äidinkieli ollut 10+ koulussa, mutta mielestäni se ei ole este blogin kirjoittamiselle.
   En varmasti ole ainoa, jonka blogista löytyy kirjoitus/kielioppi virheitä. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, eikä tämä bloggaaminen niin vakavaa mielestäni ole :)
   Hienoa, että olet vielä anonyymisti kommentoinut: helppoahan se on nimettömänä netissä huudella ja arvostella. Mahtavaa, jos luet blogiani jatkossakin ja jatkat komentointia.

   Aurinkoa päivääsi! :)

   Rakkaudella ja ystävyydellä
   Sohvi

   Poista