keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Wedding dreams

Heräsin aamulla kamalaan painajaiseen, taas. Yllätys yllätys uni liittyi tuleviin häihin. En edelleenkään tietoisesti stressaa niistä, mutta silti ne tulevat uniini tasaisin väliajoin. Miksi, oi miksi??
Viime yön uni oli kerrassaan kamala: mekkoni oli aivan liian iso, käsivarteni olivat paisuneet aivan järkyttäviksi, vihkiminen oli 1,5h myöhässä sillä pappi päivysti puhelinta ja paikalla oli aivan vääriä ihmisiä.
Kuten aiemmin kerroin meillä on kesäkuntoon 2012 projekti mieheni kanssa käynnissä. Minun ohjelmani päätavoite on hankkia muodokkaat käsivarret ja asiasta alkaa tulla jo niin pakko mielle, että näen usein unia kuinka käteni ovat kummalisesti paisuneet pullataikinaksi. Hirveää, eikö vain? No onneks näin ei tule käymään.

Usein unissa myös paikalla on vääriä vieraita, joita ei ollut aikomustakaan kutsua. Tottakai olisi ihanaa kutsua kaikki jotka tuntee, mutta päätimme mieheni kanssa että kutsumme vain lähipiirin ja ehkäpä alitajuisesti ajattelen että joku voi loukkaantua kun ei kutsua tulekkaan, mutta voi voi. Miksi kutsua ihmisiä joiden kanssa ei ole tekemisissä kuin kerran vuodessa jos sitäkään?

 Pääsemme joulun jälkeen jo maistelemaan hääkakku vaihtoehtoja. Siskoni loihtii kakkumme ja  kahvipöydän tarjottavat ja odotan jo vesi kielellä millaisia kakkutäyte vaihtoehtoja pääsemme maistelemaan :P nam.
Hääsuunnittelu on kyllä ihanaa puuhaa. Mitähän sitten suunnittelun kun häät ovat ohi? Täytyy keksiä pian uusi projekti... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti