keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Zinzinzin

Kylläpä päivät ovat jälleen vierähtäneet niin nopeasti! Aikani on kulunut uuden mielenkiintoisen projektin parissa. Kahviaddikti kun olen niin tämä sopii juuri minulle! Mistä siis on kyse? 4 mahtavaa espressokonetta, 19 erilaista kahvilajia ja minä + tiimini toteuttamassa promoja. Tervetuloa kahvimaistiaisille mikäli bongaat ZinZino ständin :)
Jokaiselle varmasti löytyy oma suosikki kahvi. Itse olen jo löytänyt useamman suosikin. Helppoa ja yksinkertaista valmistaa espresso, cappucino, caffe macciato tai caffe latte muutamassa sekunnissa.

 
Itse rakastan vastapaahdettu ja hyvää kahvia. Monesti harmi kyllä, useissa paikoissa saa pohjaan palanutta pitkään seissyttä kamalaa kahvia. Moisesta moskasta ei edes kahvihimoa saa tyydytettyä ja naamakin vääntyy  väärinpäin. Eihän se ole kahvin tarkoitus. Kahvi myöskään saa olla mielestäni liian kitkerää vaan sen pitää olla täyteläistä ja maistuvaa. Olen monessa ketjukahvilassa saanut liian kitkerää espressoa ja siitä tulee vain kiukkuiseksi.

 Näissä kahveissa on monta hyvää ominaisuutta. Kahvit pakataan ns. podeihin, jotka ovat suodatin paperia eivätkä ne sisällä liimaa tai väriaineita. Podit maatuvat täysin, toisin kuten eräällä toisella valmistajalla, joka käyttää podeissa alumiinia. Podit pakataan yksittäisiin muovikoteloihin, jotka säilyttävät kahvin aromit ja ovat täysin kierrätettäviä.


Valikoimasta löytyy 4 erilaista makusiirappia. Jos et ole kahvin ystävä niin makusiirappien ansiosta sinusta voi tulla. Suosittelen kokeilemaan esim. latteen caramelli siirappia. Nam!


Alla olevan laitteen nimi on Sopod. Sopii hyvin toimistoon, tyylikäs business käyttöön ja upea kotonakin. Tämä laite tulee olemaan kunniapaikalla meidän keittiössä. Podi tiputetaan laitteeseen, painetaan nappia ja espresso valmistuu muutamassa sekunnissa. Sopodia ei ole hinnallakaan pilattu ovh. noin 1000€.


Tähän koneeseen ihastuin heti! Toimii kuten yllä oleva, mutta koneen sivut vaihtavat väriä mikäli niin haluat. Disco zinzino tulee vilitsemään omassa toimistossani niin minut kuin asiakkaani ;). Tämä on ihan ehdoton jokaiselle treditietoiselle!Jokaiselle löytyy taatusti suosikki kahvi ja myös suosikki kone. Miksi siis enää tuhlata rahojaa ketjukahviloiden kalliisiin kitkeriin kahveihin kun voit hankkia helppokäyttöisen espressokoneen itsellesi ja tilata maailman parasta kahvia. Sarjaan kuuluu myös kone joka lämmittää ja vaahdottaa maidon parissa sekunnissa. Kahvejakaan ei ole hinnalla pilattu, yhden podin hinta on 0,35-0,55€.


ps. jos haluat kuulla lisää näistä ihanuuksista ja työllistyä keikkaluontoisesti täytä yhteystietosi osoitteessa www.qualitypromotion.fi.

Kuullaan taas!
puspus

Sohvi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti