torstai 3. marraskuuta 2011

Torstai toivoa täynnä

Selailin aamulla uusinta Elle lehtejä ja tajusin etten ole moneen viikkoon shoppaillut. Kamalaa! Aloin oikein miettimään, koska viimeksi olen ostanut jotain. En kyllä muista, varmaan kuukausi sitten. Ellestä löytyi vaikka mitä ihanaa ja "mä haluan halu" heräsi heti ja olisi tehnyt mieli juosta isoon omenaan!
Mä en kestä pakko päästä ostoksille! Lauantaina meidät on kutsuttu kaveripariskunnan kihlajaisiin ja siinähän on jo riittävän hyvä syy lähteä ostoksille. Tarvitsen uuden mekon tai jonkun mageen topin&hameen, ehkä uusi iltalaukku ja saappaat, hmmmm... mitäs muuta... no, tietysti pukeutuminen alkaa alusvaatteista joten pitääpä ostaa joku ihanan sexy alusasu, jolla voin sitten mieheni hurmata juhlien jälkeen ;) Lauantaina siis herään aikaisin ja suuntaan heti aamutuimaan omppuun ostoksille. Ai niin ja pitää muistaa varata jalkahoito, edellisestä onkin jo ikuisuus. Huomenna saan kynnet kuntoon kynsihuoltajani Virven käsittelyssä :) Virve on kyllä ihana ja taitava. Virve on huolehtinut kynsistä jo 3,5 vuotta ja meistä on tullut myös oikein läheisiä. Kuka tietään minkä hyvän bisnesidean keksimme yhdessä ;) Tälläiset kimalle kynnet Virve minulle viimeksi loihti
Suunnittelen jo launtain juhlalookia eikä toimistohommista nyt meinaa tulla mitään... Hohoh... Voisinpa nyt heti lähteä kauppoihin ja shoppailun lomassa maistuisi myös lasi kuohuvaa.

Tein tänään jo päivä hyvän teon. Lahjoitin stailaius-lahjakortin Kauniasten koulun Mammia Mia-tanssiaisiin. Lahjakortti menee palveluhuutokauppaa ja eniten tarjonnut voittaa ja rahat menevät Kauniaisten koululle. Toivottavasti joku ihana ihminen joka on oikeasti stailauksen tarpeessa voittaa lahjakortin.

Ainiin lupasin aiemmin laittaa kuvia upeasta joulukuusestani, jonka tosiaan tässä muutama päivä sitten koristelin.
Kuten näkyy en pidä perinteisistä joulukoristeita. Joulukuustakaan en siksi laita, että rakastaisin joulua ylikaiken vaan siksi että se on mielestäni hieno ja käy hyvin sisutukseen :)
Ja ihanaa iltatunnelmaa olohuoneeseen tuo purkissa oleva valosarja.
Nyt yritän jatkaa töitä. Kuullaan taas ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti