perjantai 18. marraskuuta 2011

Lahjaostoksille!

Joulu on vajaa kuukauden päästä ja joulomyynti kovassa vauhdissa. Moni varmasti pähkäilee, että mitä ostan sille ja sille ainiin sillekin pitää vielä hankkia jotain. Annanpa muutaman vinkin mitä itse aion hankkia. Kuten olette jo varmasti huomanneet tykkään Remingtonin laitteista. Syykin on selvä: ne ovat kestäviä, laadukkaita ja hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Nyt jouluksi on tullut hiuspuolelle muutama ihana lahjapakkaus. Girls with attitude pakkaus on aivan ihana lahja nuorelle tytölle ja mukana paketissa tulee 2 upeaa kynsilakkaa joilla saa taiteiltua oikeat asenne kynnet ja kynsiviila. Rauta lämpiää 210 asteeseen ja sillä pyöräytät valloittavat kiharat tai suoristat tukan.Sleeks&curl muotoilurauta on täydellinen hänelle, joka haluaa tehdä raudallaan muutakin kuin suoristaa. Tässä paketissa tulee mukana DVD, jossa hiusguru näyttää vaihe vaiheelta miten pyöräytät kiharat, teet laineet, siksakin jne.. Tämä paketti myydään loppuun aina jokaikisestä liikkeestä ennen joulua, joten jos mielit saada tämän tai aiot hankkia lahjaksi niin hopihopi ostoksille! Jouluviikolla tästä saa vain haaveilla.

Miehillekin löytyy remingtonilta vaikka mitä!

Tässä 2 suosittua laitetta. Hiustenleikkuu kone, todella helppokäyttöinen ja vesipestävä. Alempa oleva on nose&ear clipper, jolla saa helposti ja kivuttomasti poistettua häiritsevät korva, nenä ja kulmakarvat.
Remingtonilta löytyy myös yksi ihan huippu laite, joka tuli myyntii tässä kuussa, mutta valitettavasti en voi vielä kertoa siitä enempää, sillä mieheni saa sellaisen lahjaksi. Kerron siitä joulun jälkeen, i promise :)
Nyt vain sipaistaan kimallusta kasvoille ja eikun ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti