keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Hipahtava hopahtava pimeässä hohtava

Miksi ihmeessä ihmiset pukeutuvat aina syksyn tullen mustaan, mustaan ja mustaan? Musta on kyllä hyvä väri, sen myönnän, mutta täytyykö sitä päästä varpaisiin siihen pukeutua? Ulkona on pimeää ja synkkää, väsyttää, mieli on maassa ja sitten vielä pukeudutaan kuin oltaisiin hautajaisiin menossa. Aika ankea näky.
Tähän ankean mustaan&harmaaseen näkyy kohtaa päivittäin. Itse liikun paljon julkisilla kulkuvälineillä ja siellä minusta on hauskaa katsella ihmisiä. Jos näen ihmisen pukeutuneen tyylikkäästi ja värikkäästi hymy nousee huulilleni ja ajattelen voi kuinka ihanaa, että henkilö on panostanut ulkonäköönsä. Itse pyrin pukeutumaa lähes aina väreihin. Myönnän yllä omistavani mustan takin, mutta ei se haittaa kun sen asustaa oikein :)

En ymmärrä miksi kauppoihin tulee aina syksyn tullen myyntiin mustia takkeja, mustia pipoja, mustia kaulaliinoja? "Musta on aina muotia" - kyllä pitää paikkansa. Monelle musta on varmasti turvallinen väri, mutta miksei se voisi olla esimerkiksi keltainen? Mitäpä jos seuraavana syksynä kaupoissa olisinkin myynnissä vain värikkäitä takkeja. Silloinhan ihmisten olisi pakko ostaa värikäs takki. Kyllä aamubussikin näyttäisi paljon pirteämmältä, kun matkustajat olisivat pukeutuneet punaiseen, keltaiseen, oranssiin ja vihreään. Vai mitä? Ja taatusti monilla olisi mielialakin korkeammalla kun päällä olisi esim. appelsiinin oranssi takki ja omenan punainen kaulaliina. Voi se olisi ihanaa! Väreihin voi pukeutua mielialan mukaan ja jos mieli on maassa ja ilme väsynyt, niin kyllä se kuontalo kummasti kohenee kun pukeutuu mieliväriinsä. Kokeilkaa, se toimiin, sen takaan.

Kuten jo myönsin omistan itsekkin mustan takin ja tänä aamuna pukeuduin siihen, mutta kietaisin kaulaani herkullisen värisen pinkin kaulahuivin, päähäni laitoin ihanan vaalean paljetti myssyn ja käteen vaaleat kimaltavat sormikkaat. Sitten paljon vaaleanpunaista huulikiilto ja menoksi! Ja jälleen kerran ihmiset tuijottivat minua niin pysäkillä ja bussissa. Miksi? Tätä mietin monesti, sillä kerään usein katseita siellä missä liikun. Luulen sen johtuvan persoonallisesta tyylistäni. Minä siis rakastan kauniita, muodikkaita, hauskoja, kummallisia ja erikoisia vaateita & asusteita. Joskus löydän kaupoista jopa ns. "kamalia" vaatekappaleita, mutta se "kamaluus" tekee niistä juuri sen jutun, mikä saa minut hankkimaan ko. tuotteen ja yhdistämään sen johonkin kauniiseen ja vóila persoonallisen ihana tyyli on valmis!
Kyllä vain se on käsilaukku ja kantaa nimeä Sinderella.
Tämä kädessä kun marssii ulkona niin kyllä huomio kiinnittyy Sinderellaa ja minua vain naurattaa kun ihmiset tuijottavat :D No, olisihan se ikävää jos kukaan ei huomaisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti