keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Muotishoppaaja UFFissa

Olin matkalla Iso Roballe kauppaa ja kas kun satuin kävelemään UFFin ohi. Ikkuna näytti mielenkiintoiselta ja iso lappu kaikki vaatteet vain 3€. Vilkaisin kelloa, 15 min. päästä pitäisi olla takaisin liikeessä ohjaajan kanssa palaverissa. Hmmm... Mietin sekunnin murto-osan ennenkuin astuin sisään, kyllä tässä pikakierroksen ehtii tehdä! Ja mitä ihanaa sieltä löytyikään! Sormeni alkoivat heti syyhyämään, kamala polte päästä hipeltämään vaatteita ja tutkimaan mitä aarteita löytyy. Olen täysin hurahtanut kirpputoreihin ja second hand liikkeisiin. Koskaan ei tiedä mitä ihania löytöjä niistä voi tehdä. Ja varsinkin kun rakastan vintagea niin vaatteissa kuin sisustuksessa.

Tämä ihana mekko löytyi alakerran vintage osastolta. EN malta odottaa, että saan sen päälleni!


 Alla oleva vyö 1€! Sopii täydellisesti mekon kanssa.


Tämän herkullisen värisen paidan bongasin heti ovesta sisään astuessani. Ja kas hamekin löytyi sopivasti!


Kaikki yllä olevat maksoivat yhteensä vain 10€! Voitteko uskoa! Mikäli etsit jotain uutta, mutta et oikein tiedä mitä, suosittelen piipahtamaan UFFissa ;)
Ja tämä oli todellakin pikashoppailu kierros, sillä aikaa oli  vain 10min. Mutta siinä ajassa ehti löytää 2 asukokonaisuutta. Jos minulla ei olisi ollut kiire, niin varmaan puoli kauppaa olisi lähteny mukaani ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti