torstai 3. toukokuuta 2012

Häähulinoita

Alunperin meillä (siis minulla) oli ajatuksena, että hääkutsut tilataan valmiina now and foreverin nettikaupasta. Olin ihastunut malliin nimeltä silkkitie. Mieheni oli sitä mieltä, että kutsut voisi tehdä itse. Minä vihaan askartelua, enkä ole olenkaan näppärä sormistani. Siispä menin now and foreverin sivuille aikeissa tilata kutsut. Mutta sitten selvisi, että toimitusaika on 4-5viikkoa! Eivät ne ehdi. Hetken purin hammasta ja kerroin asiasta miehelleni. No, sitten suuntasimme Sinelliin. Askartelu valikoima oli valtava ja minulla alkoi hermo kiristyä ja hikipisarat valua otsalla. Mennään pois puuskahdin. Muutama päivä myöhemmin poikkesimme Tiimariin ja uskomatonta, mutta sieltä löysimme täydelliset askartelutarvikkeet! Kassalla ei tarvinnut edes pyörtyä, tarvikkeet maksoivat alle 40€...!

Tiimarin pussi lojui yli viikon keittiön pöydällä, kunnes vihdoin tartuimme liimaan ja saksiin. Naapuri tuli myös auttamaan. Iso kiitos hänelle <3 Kuten kerroin vihaan askartelua ja koko aamun ähisin ja puhisin papereiden ja nauhojen kanssa. Tässä lopputulos: ei huono ;)Eka satsi kutsuja lähti postiin. Postista löytyi kauniita postimerkkejä, joissa oli 2 sormusta. Kotiin palattuani katsoin kutsuja uudelleen ja voi perhana! Päivämäärä oli unohtunut! Pienen tasajalka hyppelyni jälkeen mieheni totesi minulle, että kirjoitetaan loppuihin käsin pvm ja soitetaan perään niille joille kutsu jo lähti.


PS. arvatkaa kuka valitsi kutsujen värin? Mieheni! Mahtavaa kun pidämme samoista väreistä ;)


Kutsutarrat liimattiin kirjekuoriin. Kyllä oli vaikeaa löytää kirjekuoria mihin kutsut mahtuivat.


Aluksi mielessä oli laittaa kutsuihin organza nauhaa, mutta Tiimarista löytyi tälläistä ihanaa. Ei kyllä ollut mitenkään helppoa tämän nauhan solmiminen kutsujen ympärille....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti