torstai 17. toukokuuta 2012

Arvaatko mitä kuvassa on?

Olin eilen sovittamassa hääpukuani. Se oli niin täydellinen, vielä upeampi kuikn kuvissa. Puku saapui jenkeistä. Silittelin pukua ja huokailin. Tämä on kyllä maailman ihanin ja upein hääpuku mitä olen nähnyt. Boutique Sanjan Sanni auttoi puvun päälleni. Ensin alushame, jossa on 3 vanetta. Sitten puku. JA se oli niin TÄYDELLINEN!!! (Okei, pari senttiä jos saan vyötäröstä pois niin puku näyttää vielä paremmalta.) Huokailin vain ihastuksesta ja pyörähtelin mekko päälle. Hääkengät olivat jalassa ja Sanni kiinnitti vielä hunnun. Juuri tälläiseksi morsiammeksi itseni kuvittelinkin. En paljasta vielä koko pukua, mutta pari kuvaa alla.

 Kyllä, laahus on pitkä. 2,5m! Mutta minähän olen tiettävästi suuruudenhullu ;)


Olkaimissa paljetteja ja helmiä, jotka kimaltavat upeasti kun aurinko osuu niihin.

 Helmassa on valkoinen koristeellinen ja kimaltava kirjailu. Tässä kuvassa se ei kunnolla näy, mutta muutaman viikon päästä näette puvun kokonaisuudessaan.

Alusta asti minulla oli visio puvusta: haluan niin upean puvun, että mieheni pyörtyy alttarille kun kävelen häntä kohta ja kirkkovieraat vain huokailevat ihastuksesta. Ei mitään tavallista, eikä ainakaan yksinkertaista. Vaan niin kimaltava puku, että se häikäisee, valtava laahus, mieletön helma ja pitkä huntu. Saan aina mitä haluan ja nytkin kävi niin ;) Vähän jännitti, kun pukua tilattiin, että onko se samanlainen kuin netissä, mutta luonossa puku oli vielä upeampi.

Upeat hää -ja juhlapuvut löydät Boutique Sanjasta Punavuorenkatu 5
www.sanja.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti