lauantai 22. maaliskuuta 2014

Juuri Se Oikea vyö

Vyöt ovat mahtavia asusteita. Niillä on helppo muuttaa asun ilmettä. Ne korostavat kurvikasta vyötäröä sekä luovat vyötärön kurvin suoralle vartalolle. Oikealla vyöllä saat asuusi loppusilauksen, väärällä vyöllä pilaat kokonaisuuden täysin.  Mutta mikä sitten on juuri se oikea vyö? Vyön leveys valitaan oman koon mukaan. Jos olet pieni ja siro, valitse kapea vyö. Jos olet kurvikas, valitse leveämpi vyö. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat joten...

Tämä vyö on aivan liian kapea minulle, sillä en ole pieni ja siro. Vastaavanlaisia vöitä on usein valmiina mekoissa. Mutta jos et ole pieni ja siro voit ottaa vyön mekosta irti ja lahjoittaa eteenpäin. Kurvikkaalla pieni vyö näyttää hölmöltä ja se saa myös näyttämään "lihavalta".

Tämä vyö ei käy minulle, vaikka se onkin hieman leveämpi kuin ylempi. Vyö on edelleen liian kapea.
Kokonaisuus paranee pikku hiljaa, kun vyö levenee. Mutta tämäkään vyö ei vielä ole paras vaihtoehto.
Juuri se oikea vyö. Tästä vyöstä pidän erityisesti, sillä se on edestä hieman leveämpi kuin takaa. (tämä on ollut luottovyöni jo pitkään)
 Toinen suosikkivyöni, leveys on juuri täydellinen.
 Tämä vyö on jo huomattavasti leveämpi, mutta toimii. Vyön takaosa on joustavaa "kuminauhaa", joten se on miellyttävä päällä ja myötäilee vartaloa täydellisesti. Jos vyö vielä tästä levenisi se olisi liian iso.
Vyössä voi olla yksityiskohtia, kuten tässä. Tämä on suosikkivyöni keikoilla, sillä siinä on taskut edessä ja takana joihin saa kaikkea tarvittavaa.

Kuten kuvista näkyy vyöllä mekon ilme muuttuu helposti ja nopeasti. Löytyykö kaapistasi epäsopivia vöitä? Siivoa kaikki pois ja pistä kierrätykseen niin saat tilaa uusille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti