tiistai 27. marraskuuta 2012

Energiaa iholle

Tutustuin tähän mahtavaan kasvoiteeseen noin vuosi sitten kun se ilmestyi markkinoille ja ihastuin heti! Tuote on Biothermin Skin Ergetic. Voide sisältää 97% luonnon omia ainesosia, kuten graniittiomenaa, parsakaalia, tomaattia, omenaa ja viinirypälettä. Voiteen tuoksu on aivan ihana, kuin hedelmäsorbetti!
Voiteesta löytyy 3 versiota, täyteläisempi voide kuivalle iholle, geelimäinen voide sekaiholle sekä yövoide.

Koostumus on mitä miellyttävin, se imeytyy iholle hetkessä ja sopii hyvin meikinalus voiteeksi.
Voide on tarkoitettu väsyneelle ja stressaantuneelle iholle, ikäsuositus on 30 eteenpäin. Mitä tarkoittaa väsynyt ja stressaantunut iho? Itselläni ainakin väsymys ja stressi näkyy heti ihossa,  ihon väri on samea "harmaa", kuivaa, kiristää ja ihonväri on entistä epätasaisempi. Eli tämä voidehan on kuin tehty minulle ;)Voide todellakin toimii! Viikon käytön jälkeen huomasin ihoni värin parantuneen, harmaus oli poissa! Iho on pehmeä ja joustava. Enkä saanut allergista reaktiota. Atoopisen ihoni takia testailen mielelläni uutuuksia, mutta suhtaudun niihin varauksella. (niin monista olen saanut kirjavan naaman ja polttavan tunteen iholle)

Voide ei ole halvimmasta päästä, sokoksella hinta oli 55€. Omani ostin laivaltaa 10euroa halvemmalla. Voide on mielestäni hintansa väärti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti