lauantai 1. joulukuuta 2012

Parturissa Mikon kanssa

Sovimme Mikon kanssa palvelujen vaihdosta, kun keksimme nuovouomon . Ja tässä sitä nyt mentiin parturiin laittamaan Mikon kampaus uusiksi.

Lähtötilanne:

Kuten kuvasta näkyy Mikon tukka on luonnon tilassa, siinä ei ole väriä. Hius on ohut ja hentoinen, eikä leikkauksessakaan ole kehumista.

Aluksi Mikko oli hieman epäluuloinen, kun keskustelin kampaajan kanssa väristä ja leikkauksesta. Sain vakuutella Mikolle moneen kertaa, että luota nyt vain ammattilaisiin, olet hyvissä käsissä. Meillä oli erittäin hauskaa ja nauru raikui Salon Noirissa.


Mikon hiukset saivat värikäsittelyn kahdellä värillä, tummaa alle ja vaaleaa päälle. Ajatus oli luonnollista, mutta näyttävää sekä saada hiukset näyttämään runsaimmilta. Värin jälkeen hiuksia hieman muotoiltiin saksilla.

Ja lopputulos:


Muutos onnistui täydellisesti! Kuten kuvasta näkyy Mikko sai uuden upean lookin. Mikon hiuksia ei oltu ennen värjätty ja ensimmäinen komentti Mikon suusta oli: voi jeesus! Kun hän näki lopputuloksen. Kyllähän siinä on sulattelemista, kun hiusväri muuttuu vuosien jälkeen, mutta nopeasti Mikko omaksui muutoksen :)

Kampaamo Salon Noir Consept, kampaaja Ville.

Super kiitos Mikolle ja Villelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti