sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Baby skin care

Usein tuhlaan kosmetiikkaan vähän turhankin paljon, joten kerrankin oli kivaa tehdä edullisia ostoksia.
Nämä loistavat tuotteet löytyvät joka marketin hyllyltä, eikä hinta todellakaan päätä huimaa, alle 10€ yhteensä!

Vauvaöljy on mitä mahtavin tuote ihonhoitoon. Se sopii jokaiselle ihotyypille, (jos ihosi on hyvin hyvin rasvainen älä käytä öljyä). Tätä babyoilia voit käytää sekä kasvoilla että vartalolla. Hiero öljy suihkun jälkeen iholle. Samalla voit tehdä pienen kasvohieronnan. Älä laita öljyä silmänympärys iholle! Öljy on niin kevyttä, että imeytyy nopeasti ja se kosteuttaa ihoa ihanasti tehden siitä uskomattoman pehmeän. Ja varsinkin tähän vuoden aikaan monilla iho alkaa kuivumaan ja kiristämään. Silloin tarvitaan kosteuttavampia tuotteita. Yövoiteen voi korvata mainiosti öljyllä.


Tässä vauvaöljyssä on mukana aloeveraa, joka rauhoittaa ihoa. Tuoksu on hyvin mieto eli sopii hyvin allergiselle ja atooppisellekin iholle.

Toinen mahtava tuote löytyy samalta osastolta. Se on babypudder. Tätä käytän aina kesäisin ja pakkaan mukaan myös etelänreissulle. Ota talkki isoon samettiseen puuterivippaan ja tuputtele talkkia vartalolle kaikille hikoilevile alueille, kuten kainaloihin, rintojen alle, reisiin... Talkki imee ylimääräisen kosteuden itseensä ja pitää sinut kuivana ja raikkaana.


Talkkia voi sirotella suoraan iholle purkista, mutta olen käytännöss huomannut, että helpompaa on laittaa sen puuterivipalla.
Monilla selektiivisilla kosmetiikka sarjoilla on valikoimissa bodypuddereita, mutta miksi ostaa 50€ maksavaa talkkia kun sitä saa parilla eurolla?! Tuote on lähestulkoon sama, vain tuoksut eroavat hiukan toisistaan. Vauvatalkkia ei ole parfymoitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti