torstai 17. huhtikuuta 2014

Muodonmuutoksia, stailausta, kevään muotia, korkokenkäkoulua...

Viime viikolla järjestimme yhdessä Tunnellin Kengän, Andiatan ja HohDesignin kanssa muuttumisleikki kilpailun. Saimme mahtavia hakemuksia ja kaksi muuttujaa valittiin. Stailaus tehtiin Andiatan vaatteilla, Tunnelin kengän kengillä, hiuksista vastasi Kampaaja-Riikka ja minä toteutuin meikin ja stailauksen. Illan ohjelmassa oli myös korkokenkäkoulu.
Pirjolla oli jo takana huikea muodonmuutos: 60kg painon pudostus!
Riikka loihti Pirjolle uuden kampauksen. Väri kirkastettiin ja hiuksia lyhennettiin. Lopputulos oli tyylikäs ja pirteä polkkatukka.
Tämä mekko muuntuu moneksi arkeen ja juhliin. Polvipituus mekossa sopii kaikille vartaloille, se pidentää ja hoikentaa. Korkokengät ovat must mekon/hameen kanssa, sillä ne saavat sääret näyttämään hyviltä. Matalat kengät tuovat lässähtäneen vaikutelman. Kun kengät ja sukkahousut ovat saman sävyiset luo se yhtenäisen vaikutelman.
Vyötäröpituisella farkkutakkilla voi korvata jakun ja sitä voi käyttää niin sisällä kuin ulkona, tätä kokonaisuutta voi käyttää lähes ympäri vuoden. Lyhyt malli takissa korostaa upeasti vyötäröä kuten myös 3/4 mittaiset hihat.
Heleän värinen neuletakki saa kasvot hehkumaan ja muuttaa nopeasti asun ilmettä. Helminapit tuovat juhlavuutta arkeen.
Töistä juhliin? Painele kasvot kasvopaperiin, lisää puuteria, tee rajaukset voimmakkaammin sekä punaa huulet kunnolla. Hiuksiin saa nopeat kiharat suoristusraudalla.
Tyylikäs hiuskoriste/panta tuo juhlavuutta.
Tällä asulla voi mennä vaikkapa rippijuhliin tai lakkiaisiin vieraaksi. Juhlahuivin saat pysymään paikoillaan, kun sidot sen näin. Asusteissa saa olla bling blingiä. Juhlaan voi vaihtaa korkeammat korot. Kun kengissä on blatformia eli pohjaa päkiän alla jaksaa tanssia koko illan. Kenkien sisään voi myös sujauttaa silikooniset päkiäpehmusteet.
Toinen muuttujamme oli Terhi. Riikka loihti hänellekin uuden tyylikkään lookin hiuksiin. Väri kirkastui ja latvoja lyhennettiin.

Hyvin istuvat tummansiniset farkut sopivat moneen tilanteeseen. Sifonki paidalla voi korvata kauluspaidan.
Vyöllä ja nahkarotsilla asu saadaan rennon tyylikkääksi. Tyylikäs nahkarotsi korvaa jakun.
Kiilakorot ovat mukavat jalassa ja huivi tuo väriä kasvoille. Kuoseja voi yhdistellä rohkeasti, jos ne eivät riitele keskenään.

Sama asu eri takki. Jakku tekee asusta virallisemman. Toimivassa vaatekaapissa olisi hyvä olla muutama hyvin istuva perusjakku.
Taivuttamalla ripset katse avautuu. Lämpenevällä ripsentaivuttimella taivutat ripset nopeasti ja helposti. Tässä laitteessa ei ripsiä paineta laitteen väliin, joten sitä voi käyttää ripsivärin laiton jälkeen.
Pitkät hiukset kannattaa kihartaa ja nostaa huolettomasti ylös. Tämä kampaus on juhlava, mutta rento. Kun hiukset nostetaan ylös kasvot tulevat paremmin esille.
Samat farkut, mutta toppi ja kengät vaihtuivat. Tällä asulla voi aloittaa vaikkapa vappujuhlat ja terassikauden.
Jos toppi päällä tulee kylmä bolero lämmittää. Bolerot toimivat jokaisella, ne ovat monikäyttöisiä ja mahtuvat pikkulaukkuun.
Pukemalla jakun topin päälle saat asun, joka sopii töissä edustamiseen ja illanistujaisiin. Tilanteen mukaan valitaan käsilaukku. Töihin isompi laukku ja juhliin pikkulaukku.
 Illan aikana harjoiteltiin myös korkokenkäkävelyä.


Tampereen Andiatan kauppiaat Elina ja Pia.
Mallit, kampaaja ja stylisti-meikkaaja.
Tunnelin Kengän omistaja Heini.
Ilta oli ihan mahtava ja hyvin onnistunut. Vieraita oli runsaasti. Vielä kerran kiitos kaikille. Syksylle varmasti suunnitellaan uutta tapahtumaa ;)
Valokuvat Virpi Vilén

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti