tiistai 18. helmikuuta 2014

Huoleton kiharanuttura pikakampaus

Tämä kampaus on helppo ja nopea tehdä aamulla. Pelastaa huonon hiuspäivän ja tällä voi myös lykätä hiustenpesua.
Harjaa hiukset. Jos haluat lisää kuohkeutta tai lykätä hiustenpesupäivää suihkuta tyveen kauttaaltaan kuivashampoota ja hiero se hyvin päänahkaan. Kietaise hiukset ponnarille.
Suihkuta hiuksiin lämmönsuojasuihketta. Tee kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat ponnariin.
Jos käytät kiharruspuikkoa muista oikea työjärjestys: vie puikko tyveen ja puolaa latva kihartimen ympärille. Näin tyvi saa tarvitsemansa riittävän lämmön ja latva ei ole kihartimen ympärillä kuin hetken. Valitse lämpötila hiusten kunnon mukaan. Mitä paksumpi ja karheampi hius, sen korkeampi lämpötila ja mitä hennonpi ja ohuempi hius, sen matalampi lämpötila.
Avaa kiharat sormin. Tuupeeraa kevyesti jokaista kiharaa ja suihkauta niihin vähän lakkaa, jossa on kevyt pito. Pyörittele kiharoista "sykeröitä" ja kiinnitä ne pinneillä. Osan kiharoita voi jättää auki ja kiinnittää parilla pinnillä päähän.

Ja valmista on! Tämän kampauksen tekemiseen ei montaa minuuttia kulu. Kampauksesta tulee juhlavampi, kun silottelet kiharat = ota kiiltovahaa pieni määrä sormiin ja käy jokainen suortuva läpi tupeerauksen jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti