lauantai 29. kesäkuuta 2013

Vaatekaapin siivous osa 2

Viime postauksessa kirjoittelinkin Sabinan vaatekaapin siivouksesta ja tässä se jatkuu..


Tämä kaunis paita oli ihanan pehmeää puuvillaa. Väljä malli kaipaa vyötä, ettei vaikutelma ole tasapaksu.Farkut ja neuletakki ovat tyylikäs ja ajaton yhdistelmä. Neuletakilla voi usein korvata jakun, se on siisti, mutta rennompi. Vyötä voi käyttää myös neuletakin päällä. Tähän asuun laittaisin vielä leveämmän vyön, sillä se olisi näyttävämpi. (stailaus hetkellä kaapista löytyi vain tämä yksi vyö)

Väljä pusero yhdistettynä vartalonmyötäiseen liiviin tuo upeasti vyötärön esiin. Kapean malliset farkut yhdistettynä korkokenkii pidentävät ja hoikentavat, kun niissä on elastaania farkut istuvat hyvin ja ovat mukavat.

Toimivasta vaatekaapista olisi hyvä löytyä muutama hyvin istuva jakku. Tumma ja värikäs sekä erivärisiä kauluspaitoja. Kauluspaidassa voi myös olla pystykaulus tai se voi olla kietaismallinen. Kun kauluspaidassa on elastaania se on mukava päällä sekä istuu hyvin. Näitä yläosia on helppo yhdistellä niin farkuihin suoriin housuihin kuin hameeseen.

Suosittelen laittamaan puseron hameen sisällä.

Kun pusero on hameen sisällä kapea vyötärö tulee esiin ja vartalon mittasuhteet ovat tasapainossa. Jos pusero on hameen päällä näyttää ylävartalo pidemmältä ja vatsan kohdalle tulee "paksukohta" eikä pusero laskeudu kunnolla. Tämä asu sopii loistavasti töihin ja edustamiseen. Ilme muuttuu helposti jakkua ja koruja vaihtamalla.


 Jos haluat korostaa vyötäröä entisestään, pue leveä vyö vyötärön kapeimpaan kohtaan.


Tämä pusero laitettiin tuunattavaksi, hihat kavennetaan "olkaimiksi". Pusero näyttää hieman raskaalta, koska hihat sekä helma ovat liuhuvat. Vasemalla hihat käärittiin "olkaimiksi" ja näin kokonaisuudesta tulee sirompi.Kaapista löytyi ihania kenkiä. Alla olevien kenkien korot Sabina oli tuunannut kimalteella. Aion itse kokeilla samaa! Ohjeet löytyvät Sabinan blogista.Yhdistele värejä rohkeasti. Kun värit ovat ns. samasta väri maailmasta ne eivät riitele keskenään ja voit pukea montaa väriä samaan asukokonaisuusteen.

Pursuileeko vaatekaappisi vaatteita, mutta silti tuntuu ettei mitään päälle pantavaa löydy? Miten asusteilla saa uutta ilmettä? Entäs vaatteiden yhdistely ja vaatekaapin päivitys? Miten pukeutua arkeen/juhlaan/vapaa-aikaan? Kuulostaako tutulta? Ongelmaan on ratkaisu! Siivotaan yhdessä vaatekaappisi ja laitetaan se uuteen uskoon :) Se on hauskaa ja nopeaa, muutamassa tunnissa epäsovivat vaatteet on karsittu pois ja uudet asukokonaisuuden löytyvät. Ota yhteyttä täältä.

2 kommenttia: