sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Vaatekaapin siivous osa 1

Sabina otti minuun yhteyttä ja toiveissa oli vaatekaapin siivous, stailaus sekä toimivan vaatekaapin suunnittelu. Kaapista löytyi vaikka mitä! Sabina koki haasteellisena vaatteiden yhdistelyn sekä asusteiden käytön. Toimiva vaatekaappi syntyy yllättävän vähästä vaate määrästä. Se perustuu siihen, että yhden vaatteen ympärille voi rakentaa monta erilaista asukokonaisuutta. Monia vaatteita voi käyttää ympärivuoden, mm. mekot ovat juuri sellaisia. Tästä lähdettiin Sabinan perustyyli ensimmäisessä kuvassa.

 
Mustan perusmekon ilme muuttuu helposti jakkua/boleroa/koruja/kenkiä vaihtamalla. Polvipituinen mekko on kaunis ja naisellinen.
 
Mekon/hameen kanssa käytä vyötäröpituista boleroa, se luo vyötärön. (pitkä neuletakki puolestaan toimii housujen kanssa)
Leveä vyö vyötärön kapeimpaan kohtaa laitettuna korostaa vyötäröä upeasti. (vaatekaapin siivouksen jälkeen Sabina innostui vöistä ja niitä varmasti tulee jatkossa löytymään kaapista enemmän kuin tämä yksi ;) )
 
V-kaula-aukko, avara O-kaula-aukko sekä halter-neck toimivat loistavasti rintavalla.

Liehukelahkeet sopivat hyvin kurvikkaalle vartalolle. Jos haluat luoda pidentävän ja hoikentavan vaikutelman valitse samaa väriä ylä ja alaosaan. 

 
Pitsi on naisellista ja nättiä, mutta siitä yleensä näkyy läpi. Pue ohut toppi pitsipuseron alle niin saat siitä tyylikkään. Ilme muuttuu helposti alustopin väriä vaihtamalla
Väljän mallinen pusero kaipaa vyötä, jotta vyötärö erottuisi. Ilman vyötä vaikutelma on tasapaksu. Kapea lahkeiset farkut + pitkä paita toimivat loistavasti. Kun farkuissa on elastaania 3-5% se parantaa istuvuutta sekä tuo käyttömukavuutta.


Vaatekaapin siivous jatkuu toisessa osassa..
Tutustu Sabinan blogiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti