torstai 29. maaliskuuta 2012

Villisilkki

Olenhan jo kertonu, että minulle tulee 2 häämekkoa, pitkä päämekko ja lyhyt tanssimekko.
Lyhyeen mekkooni löytyi aivan mieletön kangas Villisilkistä. En vielä laita kuvaa siitä, sillä en halua paljastaa ihan kaikkea ennen häitä. Sen verran voin kertoa, että kangas on ns. kolmiulotteinen ja siinä on ruusuja.

Käynti Villisilkissä on kyllä elämys. Ihailin toinen toistaan upeampia kankaita ja sormet syyhyten hipeltin kaikkea mitä käsiini sain. Mikäli olet aikeissa teettää hääpuvun ja etsit laadukasta upeaa kangasta kannattaa piipahtaa Villisilkissä. Liikkeestä löytyy myös juhlapuku kankaita sekä ns. arkivaatekankaita joka lähtöön ja värien kirjo on aivan ihana.


Tätä pukua ihastelin pitkään ja hetken jo pohdin sulkahelmaa omaan pukuuni. Mutta, koska minulla on tarkoitus käytää lyhyttä mekkoa myöhemmin luovuin sulkahelma haaveesta.Mikäli ihastuit sulkakankaaseen, sitä löytyy myös muissa väreissä. Jos rakastat pitsejä, tämä liike on sinulle! Toinen toistaan kauniimpia pitsikankaita ja nauhoja löytyy.


Seuraa Villisilkkiä facebookissa


Voin suositella lämpimästä käymään tässä liikkeessä. Palvelu on ystävällistä ja ammatitaitoista. Liikkeessä voi myös selailla muotilehtiä ja etsiä ideoita ompeluun. Kankaat tulevat mm. Milanosta ja ovat hyvin laadukkaita. Hintataso on noh, ei kaikista edullisinta, mutta laadusta kannattaa maksaa ja voit olla varma, että samanlaista kangasta ei ihan heti tule vastaan. www.villisilkki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti