sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pieni Kauneushuone


Kävin aivan ihanassa kauneushoitolassa nimeltä Pieni Kauneushuone. Hoitola sijaitsee Tampereen lähellä, Hämeenkyrössä. Ajaessani kohti hoitolaa kaupungin vilinä jäi kauas taakse, kun kurvailin kohti maaseutua. Hoitolan omistaja Kaisa on hyvä ystäväni. Hän teki minulle taivaallisen jalkahoidon, kasvohoidon sekä ripsien värjäyksen. Ajantaju katosi täysin! En ole aikoihin kokenut näin ihanaa rentoutushetkeä. Tämä pitäisi kyllä jokaisen kiireisen kaupunkilaisen kokea säännöllisesti! Kyllä stressi ja kiire unohtuvat Pienessä Kauneushuoneessa.
Hoitojen aikana taustalla soi ihana rentoutusmusiikki. Tunnelma hoitolassa oli hyvin rauhaisa ja hiljainen. Sisustus oli tyylikkään valkoinen ripauksella maalaisromantiikkaa.


Phytocéan:in ihonhoitosarja on käytössä hoitolassa. Sarja sisältää mm. merileväuutetta ja luonnon mineraaleja. Sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle. Itselläni on atooppinen iho ja tähän aikaan vuodesta erittäin kuiva. Kasvohoito ja hieronta saivat ihoni syväkosteutuseksi ja hehkuvaksi. Hoitolan hoitovalikoimaan kuuluvat, Phytocéanin perus-ja erikoiskasvohoidot, herkullinen suklaakasvohoito, klassinen jalkahoito, manikyyrit,ripsien ja kulmien värjäykset, meikkaukset, vahaukset.


Alla kuvassa hoitolan omistaja Kaisa Vuorinen.

Pienestä Kauneushuoneesta voi tehdä myös ihania ostoksia. Myytävänä on mm. ihonhoitotuotteita, käsintehtyjä saippuoita, meikkejä. Näihin alla oleviin pinsetteihin ihastuin heti :) Yllä kuvassa Sol Glo retrohenkiset vartalonhoitotuotteet.Yllä Pierre Renee makuhuulikiillot. Alla kylpy ja jalkakylpy tuotteita.
Mikäli haluat rentoutushetken arjen ja kiireen keskellä niin varaa aika Pieneen Kauneushuoneeseen. Tämä on täydellinen paikka arjen irtiotolle ja itsensä hemmottelulle. Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Ja mikä parasta,  hoitola palvelee vain yhtä asiakasta kerrallaan. Toisin kuten isoissa ketjuhoitoloissa.

Pieni Kauneushuone sijaitsee osoitteessa Perämaantie 2, Hämeenkyrö. Ajanvaraukset pienikauneushuone@gmail.com. Katso myös www.facebook.com/pienikauneushuone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti