sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Tyylikkäästi raskaana osa 2: juhlapukeutuminen

Edellisessä postauksessa kirjoitin raskausajan arkipukeutumisesta. Tässä postauksessa on vinkkejä juhlapukeutumiseen odottajille. Raskausaikana mukavuus on salllittua pukeutumisessa, tämä koskee myös juhlapukeutumista. Helpoin juhlavaate on mekko. Odotusaikana juhlamekoksi kannattaa valita joustavaa materiaalia, koska siinä olo on mukavampi. Mekon malliin kannattaa kiinnittää huomiota. Mekko voi olla hyvin tyköistuva mikä korostaa kauniisti kohoavaa kumpua. Jos vartalonmyötäinen mekko tuntuu ahdistavalta toinen hyvä vaihtoehto on A-linjainen mekko. Vältä kuitenkin pukeutumasta liian suureen mekkoon, sillä lopputulos ei välttämättä imartele vartaloa. Empire-leikkaus imartelee vauvamasua.
Jos haluat korostaa masua vielä lisää pue vyö masun yläpuolelle. Hehkutin kietaisumekkoja edellisessä postauksessa. Kietaisumallinen juhlamekko on oiva valinta, sillä sitä pystyy käyttämään pitkään. (raskauden jälkeen se voi mennä ristiäisissä mekkona)
Korkokengät saavat sääret näyttämään upeilta mekossa, mutta jos jalat ovat kovin turvoksissa mataliakin juhlakenkiä löytyy. Esim. kauniit kimalle balleriinat voi hyvin yhdistää mekkoon.
Mustat sukkahousut piilottavat turvotuksen. Sääret näyttävät pidemmiltä, kun kengät ja sukkahousut ovat samanväriset.
Jos haluat kaksiosaisen juhla-asun kannattaa valita hame, jossa on joustava vyötärö. Hameen kanssa kannattaa valita vartalonmyötäinen pusero.

Kuinka paljon laittaa rahaa odotusajan juhlavaatteisiin, riippuu ihan siitä kuinka paljon juhlia on tulossa. Jos raskausajalle sattuu yhdet tai kahdet juhlat ne  voi melkeimpä mennä samalla mekolla, jonka asustaa vain eritavalla, mutta jos juhlia on joka viikko voi hankkia muutaman monikäyttöisen juhlamekon.
Jos et halua pukeutua mekkoon juhlava sifonki pusero yhdistettynä tyylikkäisiin housuihin toimii loistavasti. Yksinkertaisenki asun saa juhlavaksi erilaisilla asuteilla. 
Pitkä mekko piilottaa turvonneet nilkat


Miten pukeuduit odotusaikana juhliin? Vai jätitkö kaikki juhlat väliin?
Kuvat ovat Pinterest taulustani Stylish Pregnancy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti