perjantai 29. elokuuta 2014

Syksyn muotia

Eilen Kampissa järjestettiin muotinäytös. Liikkeet esittelivät tulevan syksyn ja talven muotia.


Miesten vaateliike Sirus sijaitsee Kampin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Liike myy omaa mallistoa, joka valmistetaan Suomessa. Valikoimasta löytyy uniikkeja ja persoonallisia vaatteita arkeen ja juhlaan. Sarjat ovat pieniä ja uutta tulee lähes viikkottain. Kaikilla vaatteilla on vuoden takuu.
Juhlamalliston uutuus on hopean värinen pikkutakki, joka on valmistettu farkkukankaasta. Tämä takki sopii moneen menoon. Ja mikä parasta: tätä takkia ei tarvitse kiikuttaa pesulaan vaan sen voi pestä itse koneessa. Kauluspaidan kuvio on käsin maalattu. Pitkäkärkiset nahkakengät ovat tyylikkäät ja sopivat niin puvun kuin farkkujenkin kanssa.
Talvitakki mallisto hillityn tyylikäs. Värivalikoimasta löytyy farkkua, mustaa, harmaata ja ruskeaa.
Takit ovat veden ja tuulenpitäviä. Pidempi malli suojaa hyvin kylmyydeltä.
Valkoisen kauluspaidan ei tarvitse olla tylsä. Alla olevassa paidassa on persoonalliset yksityiskohdat. Pystykaulus nostaa ilmettä ja tuo ryhtiä. Se on hyvä vaihtoehto perinteiselle kaulukselle.
Siruksen farkkuvalikoima on laaja. Housuja löytyy moneen makuun. Juhlahousuja, perusfarkkuja, erikoisia tikkauksia, yksityiskohtia ja kulutuspesuja.
Kaksivärinen pikkutakki on nyt in. Takki on valmistettu farkkukankaasta. Takakappaleessa on vahamainen pinta. Maihirihenkiset nilkkurit pitävät jalat kuivina syksyn säässä. Lahkeet voi laittaa huolettomasti kenkien varren sisään.
Liike avaa verkkokaupan syksyn aikana. www.sirus.fi
Tykkää Siruksesta facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti