torstai 5. kesäkuuta 2014

Ylitä Itsesi Edes Kerran Elämässä: Cheerleader Projekti

Huhtikuun postauksessa kerroinkin jo hieman cheerleader projektista ja tulevasta esityksestä. Viime syksynä siis bongasin ilmoituksen facebookista, siinä etsittiin ihmisiä Ylitä Itsesi Cheerleader Projektiin. Olen teinistä asti haaveillut cheerleader harrastuksesta, joten tätä tilaisuutta ei voinut jättää väliin :) Laji on mahtava, hurja, raskas, pieniä loukkaantumisia sattui, välillä oli hermot kireellä ja ranteet usein kipeinä, mutta ennen kaikkea harjoittelu oli erittäin palkitsevaa ja kaiken sen arvoista. Treenasimme Tampereella Varalassa ammattivalmentajien johdolla reilut puoli vuotta määränpäänä huikea esitys Tampere Areenalla. Joukkueemme koostui eri ikäisistä naisista ja miehistä, kaikilla oli erilainen liikuntatausta.

Muistan vieläkin, kun menin ensimmäisiin treeneihin jännittyneenä, sillä yhtään ei tiennyt mitä on luvassa, enkä tuntenut ennästään ketään. Projekti sattui juuri sopivaan saumaan kohdallani, sillä olin juuri muuttanut takaisin kotikaupunkiini Tampereelle ja pakko myöntää, että olin hieman "masentunut", koska kaipasin kovasti Helsinkiin, tämä projekti todella toi piristystä arkeen :). Joukkueliikuntaa olen harrastanut viimeksi teininä Sorin Sirkuksessa ja siitä on jokunen vuosi vierähtänyt. Projektin edetessä oli huikeaa huomata, että kerran opitut taidot osaa edelleen: pienen harjoittelun jälkeen kärrynpyörät, käsilläseinonnat ja siltataivutukset sujuivat taas. Ja hei mä taivun vieläkin spagaadiin, vaikken ole venyttelystä pitkään aikaan välittänyt! Oli myös ihanaa löytää pitkästä aikaa liikunnanilo :) Projektimme huipentui isoon esitykseen Tampere Areenalla 24.5. Kokemus oli sanoin kuvailemattoman upea ja mahtava! Lippurahat lahjoitimme 100% Taysin lastenosastolle. Treeneissä meillä vieraili usein kuvaaja, joka tallensi menoamme ja projektista tulee myöhemmin dokumentti eli meistä kuullaan vielä ;)
Takahuone tunnelmia ennen esitystä
Edessä: huiput valmentajamme Sirja & Marika
Goooo DareDevils!
Juuri ennen esitystä. Jännitys tiivistyyy ja mahtava fiilis ;)
 Voi ehkä näyttää helpolta, mutta sitä se ei ole ;)
 

Ryhmähalit onnistuneen esitykseen jälkeen <3 Fiilis oli sanoin kuvailematon!
Projektin perustaja, Kipinätehtaan omistaja Miia.
Tämä projekti oli kyllä ehdottomasti yksi parhaimpia mihin olen lähtenyt mukaan itseäni ylittämään. Mitä tulevaisuuteen tulee, en vielä tiedä. Moni haluaisi jatkaa joukkueessa itse mukaan lukien. Omalla kohdallani en vielä tiedä kuinka harrastus jatkuu, sillä palasin takaisin Helsinkiin juuri vähän ennen esitystä ja onnistuisiko täältä käydä reenailemassa. Tahto on kyllä kova ja joukkuetta on jo ikävä, niin huippuihin ihmisiin sain tutustua projektin aikana. Myös "pieni" tyhjiö on viikonlopuissa, kun ei olekaan reeni ja työaikataulujen sovitteluja enää... Show löytyy nyt youtubesta tästä.
Lopuksi haluan vain sanoa, että jos olet joskus haaveillut kovasti jostain, niin toteuta se ja Ylitä Itsesi edes kerran elämässä. Koskaan ei ole liian myöhäistä!

RH: kuvat Riku Hellevaara
Muut kuvat katsojien ottamia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti