sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sokoksen uudet merkit

Kävin Sokoksella tutustumassa uusiin merkkeihin, erityisesti miesten farkkumerkkeihin. Uusia merkkejä on tullut nyt Sokokselle hiljattain. Valikoimasta löytyi Diesel, G-Star raw, Denim & Supply Ralph Lauren. Edelle mainittujen farkkujen hinnat ovat 99-250€.
G-Starin erikoisuus on 3D farkut. Ne myötäilevät vartaloa ja istuvat täydellisesti erikoissaumojen ansiosta. Edellä mainitulta merkiltä löytyy runsaasti erilaisia kulutuspesuja, farkut viedään äärirajoille esim. valtavat takataskut ovat persoonallinen ykstyiskohta, mikäli etsit jotain tavallisesta poikkeavaa.

 Tämän syksyn trendejä ovat kirkkaat maanläheiset värit, kuten oranssi ja ruskean sävyt.


Rentoa ja mukavaa vaatetta löytyy runsaasti. Dieseliltä löytyy kattavin farkkuvalikoima. Koko haitari on lahkeen pituus 30-34 ja vyötärö 27-42. Mikäli harrastat jääkiekko tai bodausta, Dieseliltä löytyy sinulle parhaiten istuvat farkut.

Iso laukku on miehellä super trendikäs ja sinne saa helposti, vaikka urheiluvaatteet töihin mukaan.

Tämän syksyn trendejä ovat kirkkaat maanläheiset värit, kuten oranssi ja ruskea. Aito vuohenkarvaliivi lämmittää ja on oikein hoidettuna elinikäinen asuste.


Muotitietoinen pukeutuu samettihousuihin tai tummiin farkkuihin, joita löytyy erilaisilla pesuilla. Yhdistä asuun rento kauluspaita tai neule ja pue päälle nahkarotsi.
Ralph Laurenin farkut ovat malliltaan slimmejä. Jos olet pitkä ja hoikka löydät tältä merkiltä täydelliset farkut.

Yleisesti syksyn tyylissä on nyt inkkarimeininkiä ja jenkkimeininkiä. Farkkuja on moneen makuun, valikoimasta löytyy myös farkut, jotka jäljittelevät klassisia Leviksen farkkuja.
Farkkupaita tekee taas tuloaan ja sen voi yhdistää farkkujen kanssa. Onko liikaa pukea siniset farkut ja sininen farkkupaita? Ei olenkaan!
 Valikoima on hyvin laaja. Sokokselta löydät farkut, joka lähtöön. Luvassa lisää pukeutumisvinkkejä miehille myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti