sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Stylistin työpäivää

Usein minulta kysytään mikä on stylistin tyypillinen työpäivä. No tyypillistä päivää ei ole, sillä jokainen päivä on erilainen, tässä yksi esimerkki päivä.
Janne piipahti luonani mukanaa pari matkalaukullista vaatteita. Olemme tehneet yhdessä jokusen shoppailureissun ja nyt oli aika katsoa mitä vielä tarvitaan vaatekaappiin ja mitkä ikivanhat vaatteet laitetaan kierrätykseen.
Ensimäinen matkalaukku näytti tältä...

Omien sanojensa mukaan Janne on saanut vaatteista aivan eri käsityksen, kun olemme shoppaileet yhdessä. Hän on innostunut pukeutumisesta ja väreistä täysin eri tavalla.


Kauluspaitoja on hyvä olla vaatekaapissa monen värisenä, rentoa ja tyylikästä. Kauluspaitan ilmettä on helppo muuttaa solmiolla. Muista sääntö: ei kuosia kuosin päälle!
Jannelta löytyy hyvä vaate vaatevalikoima, mutta jotain uutta vielä tarvittiin, joten lähdimme Kamppiin miesten vaateliike Sirukseen
Vaatekaapista on hyvä löytyä muutama neuletakki, joita voi yhdistellä moneen menoon.


Suippokärkiset kengät ovat tyylikkäät ja ryhdikkäät

Tumman harmaa on ns. uusi musta. Siihen voi yhdistää värin kuin värin ja saa todella upeita ja näyttäviä kokonaisuuksia


Siruksen vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Liikkeestä löytyy laadukkaita ja persoonallisia vaatteita sekä kenkiä.Katso Jannen muodon muutos täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti