keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Koemeikkiä ja kampausta

Tänään tein asiakkaalleni hääkoemeikin sekä kampauksen.
Elina halusi kevyen fressin meikin ja tyylikkään kampauksen.
Kuva ennen meikkiä ja kampausta.Ensin kävin hiukset läpi muotoiluraudalla (suoristusraudalla). Sillä saa hyvän kampauspohjan ja kuohkeuden hiuksiin. Käyttö on helppoa, pidä rauta on koko ajan liikkeessä ja käännä siihen suuntaan mihin haluat hiusten taipuvan. Lämpötila pitää olla riittävän korkea 200 astetta, niin saadaan hiukset taipumaan haluttuun asentoon. Hiuksiin on hyvä laittaa lämmönsuoja suihke ennen käsittelyä.


Ensin kokeiltiin kampausta hiukset kiinni. Lyhyeenkin polkkaan saadaan tehtyä kampaus, jossa hiukset ovat kiinni. Polkkapituisissa hiuksissa on paljon muotoilu mahdollisuuksia.


Seuraavaksi sommiteltiin blingin bling pinnejä kampaukseen.


Seuraavaksi kokeiltiin kampausta, missä hiukset ovat auki. Tämä kampaus on hieman rennompi. Kummankohan kampauksen Elina valitseen?


Meikin tein ArtDecon tuotteilla. Se on ollu suosikki meikkisarjani jo pitkään.


Meikkipohja on kevyt ja kuulas. Meikkivoiteen alle laitoin Lumenen ihonheleyttäjää pienen pisaran. Sillä saa ihon hehkumaan. Meikkivoide on hyvä kiinnittää irtopuuterilla.


Silmämeikin tein roosalla ja luumulla. Värit korostavat upeasti sinisiä silmiä. Ripsitupsuilla saa näyttävyyttä silmiin ja ne avaavat katsetta. Ylhäällä musta rajaus kynällä ripsien tyvessä, alhaalla ripsirajassa luumunvärisellä luomivärillä. Ehkäpä mustan sisäkajalin voisi vielä lisätä silmämeikkiin...Huulikiilto oli Elinan oma Loreal. Väri on ihan raikas ja herkullinen.

Parin viikon päästä koittaa Elinan suuri päivä.
Toivottavasti saan silloinkin napsia kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti