perjantai 22. helmikuuta 2013

Kokemus Helsinki Day Spa

Muutama viikko sitten olin Kokemus Helsinki Day Span pressitilaisuudessa.
Tilaisuudessa esiteltiin uusi ihonhoitolinja Skin Regimen sekä uusi 30 minuutin pikakasvohoito, joka kiinteyttää freesaa ihoa ja tuloksia saa jo ensimäisellä hoitokeralla. Näitä tuotteita on kehitelty pitkään ja hartaasti. Sarjasta löytyy 6 toisiaan tukevaa tuotetta. Tuotelinja on suunnattu +30 vuotiaille kiireisille ja stressaantuneille. Tuotteet elvyttävät ihoa sekä ennalta ehkäisevät vaurioita, mitä mm. aurinko, ilmansaasteet ja huonot elintavat aiheuttavat. Mielenkiintoista mielestäni oli se, että mukana tuotekehityksessä ovat olleet mm. ihotautilääkäri sekä astronauttien lääkäri.
Tuotteet sisältävät luonnon omia ainesosia mm. pinaattia, vitamiineja, foolihappoa sekä maqui-marjaa.Kuten kuvista näkyy purkit muistuttavat hieman apteekin purkkeja. Kerrankin rahaa ei ole tuhlattu hienoihin ja prameisiin purkkeihin vaan jokainen sentti on käytetty itse tuotteeseen.


Sain kotiin testattavaksi päivävoiteen, yövoiteen ja seerumin. Suhtaudun aina pienellä epäilyksellä uusiin tuotteisiin atooppisen ihoni takia. Nämä tuotteet olivat kyllä erittäin positiivinen yllätys! Tuoksu ei ollut voimakas, eikä keinotekoinen ja tuotteet tuntuivat ihanilta iholla. Ja mikä parasta: ei allergia reaktiota! Monesti ns. anti-agegin tuotteet saavat aikaan hurjan reaktion ihollani, mutta näistä ei tullut mitään ihottuma rähjähdystä :)
Seuraavalla viikolla pääsin kokeilemaan kosteuttavaa kasvohoitoa Day Spahan. Se oli taivaalinen kokemus, suorastaa pikku nirvana. Kokemus Helsinki Day Spa erottuu edukseen muista hoitoloista hiljaisella ja tunnelmallisella sisutuksellaan ja ilmapiirillään. Paikka on täydellinen rauhottumisen mekka kiireen keskellä. Kaikkiin hoitoihin kuuluvat pitkät hieronnat. Kun naamio vaikuttaa kasvoilla, kosmetologi hieroo asiakaan kädet ja hartiaseudun, eikä jätä asiakas yksin missään vaiheessa. Voin kyllä lämpimästi suositella :)
www.kokemushelsinki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti