torstai 14. kesäkuuta 2012

9.6.2012 sanoimme toisille Tahdon Helsingin Tuomiokirkossa. Pappi piti hyvän puheen, tosin yhdessä kohtaa risti meidät elinaksi ja mikoksi. Ystäväni olivat varmoja, että revin papilta silmät päästä tästä hyvästä. No, en kuitenkaan. Jonnen takia päätin hillitä itseni ja käyttäytyä.
Häitä juhlittiin Gardeniassa Helsingin troppisessa puutatarhassa. Päivä oli täydellinen ja kaikki sujui ihanasti. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:


Tämä päivä on meidän <3

Molempien puvut Boutiqua Sanja www.sanja.fi


 kyllä, laahukseni on 2,5m pitkä!


Välillä vähän meikkiä piti korjailla. Onneksi toinen kaasoni on meikkitaiteilija.


alla oleva puku mittatilauksena Boutique Sanjasta. Kankaat Villisilkistä. www.villisilkki.fi


 Iltajuhlia varten teetin lyhyen mekon, jossa voi sitten koko yön tanssia. Virallinen jatkopaikkamme oli Ahjo Bar&Club Bulevardilla. Mutta kuinkas kävikään! Minua ei päästetty sisälle tässä mekossa! Uskomatonta, mutta totta, Ahjon pikku pomo oli pitkän keskustelun jälkeenkin sitä mieltä, että tässä mekossa ei heille tulla kun se muistuttaa hääpukua. Pitkissä iltapuvuissa heille kuitenkin sai mennä. Näin koko 20hlön seurueemme vaihtoi siis paikkaa. Kaikkiin muihin paikkoihin kyllä pääsin tässä puvussa. Eipä ole minua ennen baarin ovelta käännytetty! Ahjoa en suosittele kenellekään jatkopaikaksi. Epäystävällinen vastaanotto ja röllipeikon näköinen 2 metrinen poke vielä lopuksi tönäisi minua. PS. olin siis sopinut etukäteen ravintolan kanssa, että tulemme sinne jatkoille.

Sohvi <3 Jonne

2 kommenttia: