sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ohi on!

Tänään oli viimeinen päivä muoti&kauneus messuilla. Huhuh, viikonloppu oli kyllä työntäyteinen ja meni yllättävän nopeasti :) Hiuksia muotoiltiin koko päivä oikein urakalla meidän messuosastan lavalla ja Remingtonin huippu Pearl Wanted kihartimet myytiin loppuun. Ei, se mitään huomenna starttaa Hiusten Hellimis viikko Sokoksissa ja siellä on jälleen koko Remingtontiimi paikalla, minä mukaan lukien :)


Näin upeat kiharat saa loihdittua Pearl wanted sauvakihartimella. Eli jos haaveilet ihanasta kiharapilvestä, jonka tekeminen ei kauaa vie aikaa sinun on ehdottomasti hankittava  tämä laite! Itselläni on hiusten kasvatusoperaatio menossa ja odotan jo innolla, että pääsen kihartamaan omiakin hiuksiani. Toiveissanihan on romanttinen kiharapilvi hääkampaukseksi.
Ehdin nopeasti pyörähtämään hääosastolla ja sieltähän se mahdollinen tuleva pukukin löytyi Niinatar liikeen osastolta ;)
Kaikki te, jotka suunnittelettu häitä kannattaa katsastaa sivusto häät.fi. Itse jäin jo koukkuun ;) Tammikuuta odotellessa, silloin järjestetään jälleen wanhassa satamassa ne ainoat oikeat Hää&Rakkaus-messut <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti