sunnuntai 24. helmikuuta 2013

French Connection 1-vuotis synttäreillä


Ystävänpäivänä French Connection järjesti 1-vuotis synttärit Kluuvissa. Esittely oli myös ihana  raikas kevät mallisto. Paljon värejä ja ihania kuoseja.


Yllä oleva mekko sopii monelle vartalolle. Leikkaus ja värit tekevät tiimalasi vaikutelman. Mekko on tyylikäs niin toimistoon kun edustamiseen. Alla olevassa jakussa on chanel-henkisyyttä.


Liikkeestä löytyy sekä miehille ja naisille vaatteita ja asusteita.


Mekon kaula-aukko on seksy, mutta tyylikäs. Paljastaa vähän muttei liikaa.



Petrooli ja korallin punainen ovat kevään ehdottomia hittejä




Konjakki ja suklaanruskea ovat nyt kenkä muodissa sekä laukuissa niin miehillä kuin naisilla.


Bongasin myös converse tyylisit tennarit.



Naisilla ns. läskipohja kengät tekevät taas tuloaan, näitä kenkiä nähtiin viimeks 70-luvulla.



Tyylikkäät sandaletit sopivat niin arkeen kuin juhlaan.



Ja hauskaa oli :) Kannattaa käydä katsastamassa ihanat kevät uudet kauppakeskus Kluuvissa French Connectionilla.

perjantai 22. helmikuuta 2013

French Connectionilla

Viime vuoden puolella järjestin French Connection vaateliikkeelle asiakasillan. Liike sijaitsee Kluuvin kauppakeskuksessa Alekssanterinkadun puolella. Mukana minulla olivat ihanat Annukka ja Laura. He esiintyivät elävinä mallinukkeina liikkeen ikkunassa.
Kuvat kertovat enemmän kuin sanat :)



Stailasin tytöille arki/työlookit. Lauralla vasemmalla French Connectionin perusmallistosta ihana neulemekko, jota löytyy useissa eri väreissä. Oikealla Annukalla perusmallistosta ihana silkkipusero, jota löytyy useissa väreissä.


Tytö herättivät hauskaa huomiota ohikulkijoissa :)



Vaihdoin tytöille juhlalookit. Minä keskellä.



Liike on täynnä ihania ja tyylikkäitä vaatteita sekä asusteita niin arkeen kuin juhlaan.
Näillä kengillä kipsuttelin koko illan ja voin sanoa, etteivät jalat oleet edes kipeät. Korot näyttävät hurjilta, mutta kengissä on erittäin hyvä lesti sekä sopiva platform päkiän alla niin jalat jaksavat.


Seuraavaksi luvassa kuvia ja tunnelmia French Connectionin 1-vuotis synttäreiltä.

Kokemus Helsinki Day Spa

Muutama viikko sitten olin Kokemus Helsinki Day Span pressitilaisuudessa.
Tilaisuudessa esiteltiin uusi ihonhoitolinja Skin Regimen sekä uusi 30 minuutin pikakasvohoito, joka kiinteyttää freesaa ihoa ja tuloksia saa jo ensimäisellä hoitokeralla. Näitä tuotteita on kehitelty pitkään ja hartaasti. Sarjasta löytyy 6 toisiaan tukevaa tuotetta. Tuotelinja on suunnattu +30 vuotiaille kiireisille ja stressaantuneille. Tuotteet elvyttävät ihoa sekä ennalta ehkäisevät vaurioita, mitä mm. aurinko, ilmansaasteet ja huonot elintavat aiheuttavat. Mielenkiintoista mielestäni oli se, että mukana tuotekehityksessä ovat olleet mm. ihotautilääkäri sekä astronauttien lääkäri.
Tuotteet sisältävät luonnon omia ainesosia mm. pinaattia, vitamiineja, foolihappoa sekä maqui-marjaa.



Kuten kuvista näkyy purkit muistuttavat hieman apteekin purkkeja. Kerrankin rahaa ei ole tuhlattu hienoihin ja prameisiin purkkeihin vaan jokainen sentti on käytetty itse tuotteeseen.


Sain kotiin testattavaksi päivävoiteen, yövoiteen ja seerumin. Suhtaudun aina pienellä epäilyksellä uusiin tuotteisiin atooppisen ihoni takia. Nämä tuotteet olivat kyllä erittäin positiivinen yllätys! Tuoksu ei ollut voimakas, eikä keinotekoinen ja tuotteet tuntuivat ihanilta iholla. Ja mikä parasta: ei allergia reaktiota! Monesti ns. anti-agegin tuotteet saavat aikaan hurjan reaktion ihollani, mutta näistä ei tullut mitään ihottuma rähjähdystä :)




Seuraavalla viikolla pääsin kokeilemaan kosteuttavaa kasvohoitoa Day Spahan. Se oli taivaalinen kokemus, suorastaa pikku nirvana. Kokemus Helsinki Day Spa erottuu edukseen muista hoitoloista hiljaisella ja tunnelmallisella sisutuksellaan ja ilmapiirillään. Paikka on täydellinen rauhottumisen mekka kiireen keskellä. Kaikkiin hoitoihin kuuluvat pitkät hieronnat. Kun naamio vaikuttaa kasvoilla, kosmetologi hieroo asiakaan kädet ja hartiaseudun, eikä jätä asiakas yksin missään vaiheessa. Voin kyllä lämpimästi suositella :)
www.kokemushelsinki.fi