sunnuntai 30. syyskuuta 2012

http://nuovouomoblog.com/

Olimme eilen Mikon kanssa Salmisaaressa PoGon hyvän olon päivillä esittelemässä uutta projektiamme. http://nuovouomoblog.com/ Eli henkilökohtaista valmennusta ja stailausta. Siis mitä mitä hä? Katso sivusto, siellä on kerrottu kaikki oleellinen :) Halautko varata ajan? Ota meihin yhteyttä!


 Minä&Mikko

Päivä oli aivan mahtava! Liikkeellä oli iloisia ja energisiä ihmisiä, joiden kanssa oli ilo jutella :)

Mikon oma sivu löytyy osoitteesta www.peilaus.fi


perjantai 28. syyskuuta 2012

Neljän tähden illallinen

Ystäväni Annukka kutsutiin neljän tähden illalliseen pitämään naurujoogaa. Annukka otti puhelun minulle, että nyt tarvitaan meikkausta ja stailausta. MEillä oli ihan mahtava päivä, kuten kuvista näkyy :)


Punaa huuliin


Tukka kuosiin


Tadaaa! Tässä lopputulos!


Jakso tulee marraskuussa telkkarissa.
Tutustu Annukan Onnellisuusopistoon www.onnellisuusopisto.fi

maanantai 24. syyskuuta 2012

Häähumuissa, jälleen

Pääsin tekemään vielä kesän viimeistä häämeikkikeikkaa. Noora ja pasi menivät syyskuun alussa naimisiin. Sain taiteilla Nooralle meikin ja kampauksen.

Tästä lähdettiin aamulla.


Ja tässä lopputulos!

Meikissä käytin Make Up Storea ja ArtDecoa.


Ihana kiharapilvi loihdittiin Remingtonin kiharrus puikolla. On kyllä ihan suosikki laitteeni kampausten teossa!


Ihana kaunis morsian valmiina alttarille :)

Vielä kerran onnittelut Nooralle ja Pasille!

tiistai 11. syyskuuta 2012

Guess What?

Kun sitä vähiten odottaa, se tulee vastaan kulman takaa ja löytää sinut! Taas tuli tänään tämä tosiasia koettua. kerron lisää sitten myöhemmin ;)

maanantai 3. syyskuuta 2012

@ work

Selailin kuvia koneella ja löysin alkukesän keikkakuvia. Jos joku vielä luulee, että meikkaaja työskentelee aina vain upeassa studiossa, niin ei todellakaan! Täällä kuvattiin tv-mainosta itä-helsingissä luonnonsuojelu alueella. Voin kertoa, että työympäristö oli kerrassaan hurmaava siitepölyineen ja amppareineen.. Onneksi olin laittanut kumpparit jalkaan. Ainoat oikeat kengät keskelle suota!




Meikit oli ihan vähän vain siitepölyssä. Loppu ilta menikin niitä putsaillessa.. mutta ei se mitään, päivä oli niin hulvaton ja mahtava työporukka! B-)

Yksi keikkatyön mahtavampia puolia on se, että tapaa paljon uusia ihmisiä ja saa uusia mahtavia tuttavuuksia :) koskaan ei tiedä kehen törmää. Tämän mainoksen voi bongata telkkarista myöhäisillan mainoskatkolla. Kaalimato.comin mainos.

lauantai 1. syyskuuta 2012

Stylistin studiossa

 Tältä näyttää stylistin studiossa. Sisustus on vieläkin kesken, myönnän. Mutta kyllä se tästä pikku hiljaa :) Jahka saan vaatehuoneeni vielä kuntoon laitan pukuvarastostani kuvia.


Meikkauspiste

Tämän ihanan lampun löysin mummuni vintiltä.




 Alla "michael jackson" kengät, jotka keväällä löysin Hampurin vintagekaupasta.

 Enkelin siivet Garbo Vintagesta






Finnairin vanha lentolaukku myöskin mummun vintiltä.


Ja minä töihin lähdössä. Mekko 80-luvulta, ruskea luottovyö ja nörttilasit päässä. Nämä ihanan kamalat lasit joita mieheni inhoaa :D
Olen antanut tukkani kasvaa ja nyt sen saa jo hyvin pikku nutturalle. Helpottaa kummasti aamuisin, kun ei enää tarvitse joka aamuista pesu, föönaus, suoristus operaatiota.


Nämä saappaat löysin viime syksynä Dinskosta. Nyt ne ovat hyvin kuluneet tätä syksyä varten! So fashion!