torstai 29. maaliskuuta 2012

Villisilkki

Olenhan jo kertonu, että minulle tulee 2 häämekkoa, pitkä päämekko ja lyhyt tanssimekko.
Lyhyeen mekkooni löytyi aivan mieletön kangas Villisilkistä. En vielä laita kuvaa siitä, sillä en halua paljastaa ihan kaikkea ennen häitä. Sen verran voin kertoa, että kangas on ns. kolmiulotteinen ja siinä on ruusuja.

Käynti Villisilkissä on kyllä elämys. Ihailin toinen toistaan upeampia kankaita ja sormet syyhyten hipeltin kaikkea mitä käsiini sain. Mikäli olet aikeissa teettää hääpuvun ja etsit laadukasta upeaa kangasta kannattaa piipahtaa Villisilkissä. Liikkeestä löytyy myös juhlapuku kankaita sekä ns. arkivaatekankaita joka lähtöön ja värien kirjo on aivan ihana.


Tätä pukua ihastelin pitkään ja hetken jo pohdin sulkahelmaa omaan pukuuni. Mutta, koska minulla on tarkoitus käytää lyhyttä mekkoa myöhemmin luovuin sulkahelma haaveesta.



Mikäli ihastuit sulkakankaaseen, sitä löytyy myös muissa väreissä.



 Jos rakastat pitsejä, tämä liike on sinulle! Toinen toistaan kauniimpia pitsikankaita ja nauhoja löytyy.


Seuraa Villisilkkiä facebookissa


Voin suositella lämpimästä käymään tässä liikkeessä. Palvelu on ystävällistä ja ammatitaitoista. Liikkeessä voi myös selailla muotilehtiä ja etsiä ideoita ompeluun. Kankaat tulevat mm. Milanosta ja ovat hyvin laadukkaita. Hintataso on noh, ei kaikista edullisinta, mutta laadusta kannattaa maksaa ja voit olla varma, että samanlaista kangasta ei ihan heti tule vastaan. www.villisilkki.fi

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Voittajan on helppo hymyillä

Eilen ratkesi PS:n muotiviikon stailauskisa ja me Tertun kanssa voitimme! Aivan huippu fiilis! Oli todella jännittävää olla suorassa lähetyksessä Ylellä. Jännittin ihan hulluna kädet hikisinä ja kun Mikko avasi kuoren ja ilmoitti voittajan fiilis oli niin mieletön että! Ylellä on kyllä mahtava porukka töissä ja kisa oli mahtava kokemus.


 Minä ja Terttu pystit kädessä.
Eilinen jakso on vielä katsottavissa tästä linkistä yle areenalta http://areena.yle.fi/video/1331918733859

Katso myös http://olotila.yle.fi/puoli-seitseman-muotiviikon-2012-stailauskilpailun-voittajapari

Ps:n muodonmuutksen viimainen asu: Juhla

Jälleen pikkumusta pohjana ja päälle luotiin juhla look. Kyllä, pikku musta on sama, se vain käännettiin toisin päin :)





 Wau mitkä sääret!



Jälleen Terttu loistaa. Ihanaa katseltavaa :) Osaanko työni?
http://olotila.yle.fi/mina/kauneus/aanesta-paras-juhla-asu-puoli-seitseman-stailauskilpailu-2012

Stailaus vapaa-aika

Jatkoa edelliseen... eli PS:n muotiviikon seuraava tehtävä oli muuntaa pikku musta vaapa-ajan asuksi. Ja sehän tapahtui kätevästi vaihtamalla koru, neuletakki, kengät ja laukku. Ja katsokaa kuinka onnelliselta ja säteilevältä Terttu näyttää!







Ihana uljas ryhti! Kyllä vain vaatteet ja värit vaikuttavat mielialaan!

Tässä lähtötilanne ennen stailaustani


Lue miksi Terttu kaipaa uutta tyyliä http://olotila.yle.fi/mina/kauneus/puoli-seitseman-ohjelman-muotiviikon-2012-stailauskilpailun-muuttujien-esittely

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Muodonmuutos arki-asu

Pari viikkoa sitten hekutin teillä, että mahtava työpäivä tulossa ja nyt siis vihdoin saan kertoa mistä silloin oli kyse :) Eli Yle 1 muotiviikko starttasi eilen ja olin siellä tekemässä muodonmuutos stailausta. Ohjelma on PS eli puoli seitsemän ja joka ilta tällä viikolla esitellään uusi look. Ensimmäinen look on arki/työ. Minulle stailaus tarkoittaa kokonaisvaltaista laittoa ns. päästä varpaisiin uusiksi sohvin käsittelyssä. Eli vaatteiden lisäksi laitoin myös hiukset ja meikin mallilleni Tertulle kynsien lakkausta myöten.

Tässä alkutilanne. Terttu on 65-vuotias eläkkeellä oleva myyjä. Hänella harrastaa paljon liikuntaa ja hoitaa lapsen lapsiaan. Omin sanoin Terttu ei osaa ostaa ns. muotivaatteita vaan käy kirpputoreilla ja kavereiden vaatekaapeilla. Värit ovat musta ja ruskea, tukka aina kiinni eikä meikkiä juurikaan iholle sivellä.

Terttu "käsittelyni" jälkeen.




Olen sitä mieltä, että naiselle kuin naiselle sopii hame ja korkokengät. Pitää vain valita oikeanlaiset, omalle vartalotyypille sopivat. Pävä Ylellä oli kyllä ihana ja olin ihan täppinöissä koko päivän :) Terttu ei ollut tunnistaa itseään peilistä, kun tein hänelle meikin ja pyöräytin kiharat Remingtonin suoristusraudalla. Värit toivat Tertun iholle ihanan hehkun ja hymy nousi huulille.

Muista tänään katsoa Yle 1 ja puoli seitsemän. Luvassa on vapaa-ajan look, josta kirjoitan tänne huomenna. ja muistakaa äänestää minua ;)

http://olotila.yle.fi/mina/aanesta-paras-tyo-ja-edustusasu-puoli-seitseman-stailauskilpailu-2012

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Yle 1 puoli seitsemän tänään

Hei kaikki ihanat lukijat!
Tänään kannattaa siis istahtaa tv:n eteen klo 18.30 ja avata tv kanavalta Yle 1. Ylen muotiviikko starttaa ja siellä minä olen stailaamassa ;)

http://olotila.yle.fi/mina/kauneus/puoli-seitseman-ohjelman-muotiviikon-2012-stailaajien-esittely

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Jännittää jännittää

Huomenna tulee ensimmäinen jakso Ylen muotiviikoista, Yle 1 puoli seitsemän tv siis auki ;)
Tästä linkistä löytyy hieman esimakua mitä on luvassa ;)

http://olotila.yle.fi/mina/kauneus/puoli-seitseman-ohjelman-muotiviikon-2012-stailaajien-esittely

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Valloittavaa weekendiä!

Valloittavaa weekendiä kaikille :) Tämä tyttö lähtee tänään Tukholmaan katsastamaan kevään muotiuutuuksia. Tällä viikolla niitä on jo katsastettu Saksassa Hampurissa ja kyllä vain siellä siellä oltiin jo ihan keväässä. Taas saa huomata, että suomalaiset taapertavat aina jälkimmäisinä niin muodissa, kauneudessa kuin monessa muussakin asiassa. Päivän työt on tehty ja taas yksi onnellinen ja tyytyväinen asiakas lähti luotani uusien meikki -ja pukeutumisvinkkien kera. Pakko myöntä: i love my job ;)

Hymyä huuleen ja palataan taas! :)

<3 Sohvi

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tiistaina se alkaa!

Tiistaina kannattaa istua telkkarin eteen klo 18.30 ja avata kanava Yle 1. Sieltä voi tutun naaman bongata, nimittäin minut ;) Ensi viikolla ti-pe Yle 1 puoli seitsemän ohjelmassa olen stailaamassa.
Maltan tuskin odottaa ensi viikkoa ;)

Huomenna luvassa ihana päivä, stailausasiakas heti aamusta. Kirjoitan huomenna jutun kuvineen, mikäli asiakkaani antaa siihen luvan :)

Nyt mahtavaa perjantaita kaikille!